Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

[sitecheck] www.bureaustoel-online.nl/index.php

5 antwoorden
  • hey, Ik ben bezig met een webwinkel, maar het valt me nog niet mee. Over de header ben ik tevreden :oops: maar de tabellen eronder zijn echt niet tof! dat rood kleurt niet bij de rest. Verder... Ik weet dat er nog weinig stoelen op staan :) Wat vinden jullie tot dusver van de site. Ik heb de stoelen op de stoelenpagina met opzet wat groot gehouden, omdat het niet de bedoeling wordt dat er nog veel meer bureaustoelen op komen. Als jullie dingen tegen komen die anders moeten! Help me. Het is de 1e keer dat ik zo iets maak, dus er moet veel te verbeteren zijn! Alvast bedankt Valk Link is: [url]http://www.bureaustoel-online.nl/index.php[/url] Er kan nog bestelt worden zonder consequenties, dus bestel maar raak! :)
  • Ohja, en informatie over het bedrijf komt nog. En algemene voorwaarden ook natuurlijk. Daar zijn ze aan aant werken. :) niet mijn pakkie an... Ik vind hem ook nogal leeg overkomen, wat kan ik daar aan doen? edit: Dat lege overkomen is trouwens wel een beetje de bedoeling. Ik ben altijd voor zo leeg mogelijk (zie google en nu.nl) omdat dat fijn internet. Weinig afleiding enzo. Toch mis ik echt wat aan m'n design. thanx
  • Wat in ieder geval mist, zijn menubuttons naar bijv. 'Over ons', 'FAQ', 'Contact', Algemene voorwaarden', 'Betaling'... Waar ga je die plaatsen?
  • de kleurkeuze van de scrolbalk verwart me: ik verwacht dat de donkere kleur de 'bovenbalk'is (niet als op deze pagina) Waarom op de site zelf www.bureaustoel-online.nl gezet? of wordt dat de 'home'knop straks stoel/afbeelding in het rode vlak bovenin vind ik leuk, die tweede rechts op de pagina overbodig, maakt het geheel onrustig. Waarom de gekleurde vlakkenlijn niet gewoon doorgetrokken? mis uitleg over bv verschil bureaustoel, directiestoel, wat betekent bv arbotoets.....
  • op de startpagina hoort zoiets als een verhaaltje met wie de lezer van doen heeft en waarin die zich wil onderscheiden. en voor een webwinkel op zijn minst een lokkertje in de vorm van een weekaanbieding ofzoiets. zoals het er nu uitziet(qua stijl echt niet beroerd..) is het geen site om nieuwe klanten te trekken, maar uitsluitend een bestelloket voor reeds bekende klanten.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.