Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

meta tags

gerben
2 antwoorden
 • Beste Lezer,


  Allereerst wil ik laten weten op het web een prima ( gratis ) programma te hebben gevonden. Met dit dit programma kun je je website testen, promoten en uploaden.

  http://www.webceo.com

  Ik heb de website, die ik voor een goede vriend maakte hiermee getest. Op zich had ik het wel goed gedaan, want er zaten geen fouten in, maar er kwamen wel de nodige opmerkingen. Met name waar het ging om de trefwoorden, die ik gebruikte en dat deze niet in de body van de brontekst zichtbaar waren. Nu dacht ik altijd, dat de meta tags alleen in de de head moesten staan, maar kennelijk moet er meer gebeuren. Ik weet niet zo goed, wat ik moet doen. Is er iemand, die me kan helpen ?

  Werner
 • Keywords moeten in je body terugkomen als nuttige tekst. Als je site over bijv. een artiest gaan, dan schijf je in je tekst als het goed is al belangrijke keywords op zoals de naam van de artiest, enkele hits van de artiest, wat men zoal op de site kan vinden zoals een biografie en tourdata. Een goeie tekst zit vol keywords.

  Als je belangrijke keywords in je head hebt die niet in je tekst staan, dan moet je je tekst aanpassen zodat die er wel in voorkomen.

  Overigens is het niet zo belangrijk om de keywords-metatag te gebruiken, belangrijker is dat keywords terugkomen in je tekst en titel.
  Een goeie description (met keywords erin verwerkt) is ook nuttig. Goed gebruik van <h1>, <h2> etc. voor kopjes in je tekst werkt ook goed.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.