Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Nedstat-tellers niet meer zichtbaar vanaf eigen pc

10 antwoorden
  • Hallo, Ik heb al enige tijd het probleem dat ik vanaf mijn eigen pc het icoontje niet meer kan zien van mijn nedstat-teller. Op elke pagina heb ik een teller staan, maar het probleem geldt voor alle pagina's Ik heb al van alles geprobeerd; - cache geleegd - internet explorer sp1 geupdate - register schoon gemaakt - firewall uitgezet (zone-alarm) Tot nog toe heeft er nog niets gehoplen. Het zal zich wel oplossen als ik windows compleet opnieuw ga installeren maar daar heb ik eigenlijk geen zin in. Deze vraag heb ik al eens eerder gesteld maar tot nog toe nog geen oplossing voor gevonden. Iemand enig idee?
  • Scan eens op spyware en post daarna en HijackThis logje in B&P.
  • Sorry, Was ik vergeten te vermelden. Maar dat heb ik ook al gedaan.
  • [quote:33867002e3="wtulp"]Sorry, Was ik vergeten te vermelden. Maar dat heb ik ook al gedaan.[/quote:33867002e3]Stap over op firefox :wink:
  • Kan het zijn dat reclameblockingsoftware die afbeelding blockt? In je hosts-file (C:\Windows\drivers\etc\ ) kan misschien een regeltje staan met 127.0.0.1 www.netstat.nl o.i.d, die regel kun je misschien weghalen, als die er staat. En anders even of een andere manier kijken wat er zoal wordt geblockt? Overigens is dat icoontje toch helemaal niet zo belangrijk dat je er Windows voor opnieuw wilt installeren? Gewoon de link naar het icoontje bookmarken.
  • weet je zeker dat ze op andere pc wel te zien zijn? anders moet je de code opnieuw opvragen! :wink:
  • Aéls het op http://www.timloto.org/ is dan is waarschijnlijk de nedstat code niet goed. Als ik met firefox kijk , zonder javascript dan krijg ik een deel van de nedstat code op het scherm. dat hoort dus niet. wimb [/code]
  • Ik heb net even op je site gekeken, maar ik zie het Nedstatlogo gewoon rechts-boven staan. Waarschijnlijk heb je je host-file een keer aangepast aan de hand van [url]http://www.mvps.org/winhelp2002/hosts.htm[/url]. Hier heeft onlangs een artikel van in C!T gestaan, waarna ook ik dat geprobeerd heb en tegen hetzelfde probleem aanliep. Even in je hostfile zoeken op de entry Nedstat, verwijderen en je ziet de Nedstat logo's weer overal verschijnen. Als ik op het Nedstatlogo klik zie ik dat hij wel het e.e.a. aan bezoekers heeft geregistreerd. Het lijkt me dus stug dat de code niet klopt... GrtZ, S@mmy
  • Hallo S@mmy, Hartstikke bedankt. Daar had het inderdaad mee te maken. Om te kijken of dit het probleem veroorzaakt heb ik even de map "etc" hernoemd naar "etc (old)" en inderdaad zie ik nu weer netjes alle nedstat-icoontjes op mijn pagina's. Kan ik nou die map verder gewoon negeren of misschien verwijderen? Of wordt die map, met bestanden, ook nog ergens anders voor gebruikt?
  • Dat zal ik je niet durven zeggen. Misschien iemand anders?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.