Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

s.v.p. sitecheck code, problemen met firefox

Fly
12 antwoorden
 • Lieve mensen,

  hopelijk kan iemand mij helpen, er zit ergens een foutje in mijn html code ( wellicht meerdere), maar ik heb gemerkt dat als ik de website van mijn client in firefox open, dat ik dan een deel van de bovenste menubalk niet meer kan zien en ik heb geen idee waar het aan ligt. Kan iemand mij helpen? Voor zover ik het kan zien, vindt de fout alleen plaats in de index pagina. Graag zou ik ook willen weten of de site in alle andere browsers wel goed toonbaar oogt. Het gaat mij nu voorlopig alleen maar om de code, alhoewel alle andere opmerkingen uiteraard ook welkom zijn. Ik leer graag.
  De URL is http://www.workshops.nl  met hartelijke dank
  Fly
 • Hier gaat het fout:

  [code:1:3bc92bf367] <td width="100%" height="19" align="center" ><a class="foo" href="bedrijfsuitjes.html" onmouseover="show('myLayer2')" onmouseout="hide('myLayer2')">
  Op <em>deze</em> pagina alle bedrijfsworkshops voor personeelsfeest
  of bedrijfsuitje </a></td>[/code:1:3bc92bf367]

  Je laat dan deze layer zien:
  [code:1:3bc92bf367] <div id="myLayer01" class="myStyle2">
  <table bgcolor="#FFFFCC" width="95%" cellpadding="5" border="0">[/code:1:3bc92bf367]
  en daardoor wordt de grotere achtergrond wit en valt over je tekst heen.

  t.
 • Dank je Teacher,
  zoiets vermoedde ik al en daar heb ik al geprobeerd aan te sleutelen, wat nog niet gelukt is , dus hoe moet ik het veranderen?

  hartelijke groet

  Fly
 • In IE 6 gaat het goed, mits je het venster niet te smal maakt, dan treedt hetzelfde effect op als in FF, probeer maar, komt denk ik door een hoogte-instelling.
  Verder zie ik nog wel wat details: De breedtes van je menu-TD's opgeteld zijn 105%, wat geen ramp is, en blijkbaar ook niet dat je elementnamen voor classnames gebruikt: <table class=H4>, of loop ik dan gewoon achter?
 • het opgetelde aantal procenten zal ik veranderen , is inderdaad geen ramp. en de class is iets wat ik ook moet veranderen , maar is ook geen belemmering op dit moment.

  dank voor je commentaar
  Met hartelijke groet
  Fly
 • Maar hoe verander ik nu die hoogte instelling zodat het in alle browsers goed werkt?

  Domme, domme vlieg

  maar wel lief hoor en ze luistert nog steeds..
 • percentage menu inmiddels aangepast
 • Teacher, als ik de achtergrondkleur zou veranderen zou dat nog het probleem niet verhelpen volgens mij ?? Want dan schuift er weer een andere achrgrondkleur over het menu heen. Waarschijnlijk moet ik iets van een spatie inbouwen, wat overigens weer ten nadele zou zijn van de lay -out in IE ?? En zo ja hoe doe ik dat en zo nee : snap ik het nu even niet ?

  met hartelijke groet
  Fly
 • Het begint op een monoloog te lijken en dat is weer jammer, maar ik geloof dat ik het probleem voor tijdelijk opgelost heb door er tabellen tussen te plaatsen, alhoewel deze oplossing geen schoonheidsprijs behaalt. Dank voor alle suggesties en als er nog iemand is die een opbouwende kritiek heeft over de site zou ik daar dankbaar voor zijn.

  greetz
  Fly
 • stille hint:
  [img:c425fae520]http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/templates/ct/images/lang_dutch/icon_edit.gif[/img:c425fae520]
  ;)
 • sorry, maar wat bedoel je ?
 • In plaats van dat je aldoor een nieuw bericht plaats, zit er een wijzig knop boven je bericht. Daar kan je je bericht mee aanpassen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.