Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

[SITECHECK] Anaphista.nl; welke is beter?

8 antwoorden
  • Welke vinden jullie beter? De oude([url]http://pics.bbzzdd.com/users/Vegitto/old.JPG[/url]) of de nieuwe ([url]http://pics.bbzzdd.com/users/Vegitto/new.JPG[/url])? Bij voorbaat dank enzo.
  • De nieuwe site is beter leesbaar, de donker blauwe tekst is lastig leesbaar op de blauwe ondergrond. In het nieuwe ontwerp is het witte beter. Echter persoonlijk vind ik het Times (oid) lettertype weer niet zo mooi en prettig lezen. In het oude ontwerp vind ik het gras aan de zijkanten wel geinig. Waarom maak je geen combi? Het beste van beide :) Zoiets : http://members.home.nl/error404/vegitto/vegitto.jpg P.S. lk heb ff die / tussen de knoppen weg gelaten vond ik niet zo mooi staan. Edit : Je directe links naar de plaatjes werken niet.
  • Die van Error404 is inderdaad de beste.
  • Beide sites geven een 404 error bij mij
  • [quote:11c0b0afb0="Mrs.Birdlover"]Beide sites geven een 404 error bij mij[/quote:11c0b0afb0]Doorlinken is geblokkeert, dus je moet ze naar je adresbalk slepen.
  • Tnx Michiel! Ik ga geheel mee met Error404. Een combi van beide sites lijkt me het mooiste. Dar gras is leuk, moet je zo houden!
  • [quote:6bebec9e71="Mrs.Birdlover"]Tnx Michiel! Ik ga geheel mee met Error404. Een combi van beide sites lijkt me het mooiste. Dar gras is leuk, moet je zo houden![/quote:6bebec9e71]Ik ga ook mee met Error 404 net als de rest van deze topic!
  • Ik vind die oude leuk. Het gras is leuk, de layout is anders dan anders.. Het enige is dat je de paginatekst beter een lichte kleur kunt geven, dan wordt het beter leesbaar. Wel zou je in de oude versie de headings misschien ook in dat speelse font moeten doen en niet in een standaardfont. De nieuwe versie vind ik saai en truttig, de oude vind ik spannender. De versie van Error neemt het gras over, maar houdt de doorsnee masthead en het nieuwe menu. Is overigens wel beter dan de oude nieuwe versie.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.