Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

[sitecheck] Cartridge World Nederland

Mrs.Birdlover
5 antwoorden
 • Voor het bedrijf Cartridge World ben ik een website aan het maken. Graag jullie mening over het uiterlijk en werking.

  Momenteel werkt alleen de frontpage en de optie franchising.

  De url: http://manga.hostingpower.nl/sysinfo/cw/index.php

  Alvast bedankt!

  Maarten
 • Ziet er leuk uit, maar er zitten onder de kap nog best wat fouten.

  Verder gebruik je de headings verkeerd (h1, h2, etc.). Zoals je kunt zien in onderaan de validatoroutput, wordt door jouw gebruik van headings 'Vind een shop' een onderdeel van de datum '01.07.05', en die is op zijn beurt weer onderdeel van 'Emmen geopend'.
  De getallen die elke heading meekrijgen, zijn niet bedoeld als willekeurige getallen, ze geven aan welke heading het belangrijkst is, ze geven ze een structuur aan. Je kunt een h1 een beetje vergelijken met een titel van de pagina, h2 is een hoofdstuk op die pagina en h3 is een paragraaf van dat hoofdstuk. In jouw geval zou ik 'Nieuwsberichten', 'Cartridgeworld', 'Vind een shop' en 'Het milieu' allemaal een h2 meegeven, 'Nieuwe site' een h3 meegeven en '01.09.05' helemaal geen heading maken.

  Verder zou ik de taalfouten eruit halen. Samengestelde woorden moeten in de meeste gevallen aan elkaar, tenzij een rijtje klinkers het woord minder leesbaar maakt; dan zet je er een verbindingsstreepje tussen. Dus 'Nieuws berichten' moet 'Nieuwsberichten' zijn en 'printer benodigdheden' wordt 'printerbenodigdheden'.
  Bij 'Cartridge World hervult en herlaad' moet 'hervuld' met 'dt'.

  'Contacteer ons' zou ik in iets anders veranderen, klinkt erg raar en verwart snel met 'Cont[b:0cbaaa743b]r[/b:0cbaaa743b]acteer ons'. Wat is 'refurbished'?
 • [quote:e92f2926fd]Bij 'Cartridge World hervult en herlaad' moet 'hervuld' met 'dt'. [/quote:e92f2926fd]

  Herlaad zeker? [i:e92f2926fd]hervul [/i:e92f2926fd]eindigt niet met een 'd' dus kan het [u:e92f2926fd]nooit [/u:e92f2926fd]eindigen met 'dt' :wink:
 • link werkt niet!
 • [quote:828a12ad2b="Wiep Corbier"]Herlaad zeker? [i:828a12ad2b]hervul [/i:828a12ad2b]eindigt niet met een 'd' dus kan het [u:828a12ad2b]nooit [/u:828a12ad2b]eindigen met 'dt' :wink:[/quote:828a12ad2b]haha ja idd! Goeie plek, verkeerd verbeterd. Lekker snugger. En twee weken lang heeft niemand er wat over gezegd..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.