Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Dreamweaver

7 antwoorden
  • Ik heb een site gemaakt met Dreamweaver 8, alleen nu loop ik tegen 2 kleine probleempjes aan: 1) Bij gebruik van Firefox ziet alles er perfect uit. Bij gebruik IE6 wordt een gedeelte opgeschoven op de pagina waardoor er een gat ontstaat tussen 2 lapjes tekst 2) Ik heb een menu aan de linkerkant van het scherm met muis-overgang, alleen ik kan nergens vinden hoe ik deze in mijn rechterframe (hoofdpagina zeg maar) kan openen. Hij opent hem nu in een nieuw venster en dat is niet de bedoeling. Alvast bedankt voor jullie antwoorden
  • 1. dat wordt tweaken met CSS. Geef anders even de URL, dan kunnen we meekijken. 2. Als je je index inlaadt (dus niet alleen de navigatie pagina) dan "leest" DW je framenamen in. Als je dan naar de properties van je knoppen gaat kan je uit een dropdown de juiste framenaam kiezen (uit mijn hoofd, dus pin mij er niet op vast).. t.
  • [url=http://www.xs4all.nl/~hemert51/Index.html]Opzetje van de site[/url]. Hmmm, opzet site intern wat aangepast met DW en grote gat verdwenen. Kwam denk ik door de standaard layout die mijn template gebruikte... Nu die links nog... Bedoel je met die framenamen soms _blank, _parent, _self en _top??
  • [quote:3086717fa8="Gilbert"]Bedoel je met die framenamen soms _blank, _parent, _self en _top??[/quote:3086717fa8]Dat zijn juist net geen namen, maar wat je wel als target in kan vullen, in plaats van een naam. Gebruik je wel frames?
  • Ja, check de site
  • [quote:407e6db5dd="MichielPH"] Gebruik je wel frames?[/quote:407e6db5dd] [quote:407e6db5dd="Gilbert"]Ja, check de site[/quote:407e6db5dd] Als ik de bron van deze site check: http://www.xs4all.nl/~hemert51/Index.html Zie ik _echt_ geen frames......
  • Hmmmz :-? Nu je het zegt. Het was uiteraard een standaard template. Is het nu nog wel mogelijk of moet ik van elke pagina dan dezelfde layout als de frontpage nemen??

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.