Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

[cs] div height 100% probleem in IE

4 antwoorden
  • [ [url=http://junk.wyger.nl]Website[/url] ] Ik ben bezig met een website en heb de laatste tijd steeds vaker problemen met div's die niet de 100% hoogte krijgen die ze moeten hebben in IE. Natuurlijk is dit een bekend probleem in IE maar ik kom er niet uit hoe ik dit moet oplossen. In mozilla firefox werkt het allemaal helemaal top dus mocht je een goed voorbeeld willen hebben.... Het probleem is als volgt: De div waar de hoofdtekst in komt moet altijd tot aan de rode balk doorlopen, de div onder de menu's moet ook altijd doorlopen tot dezelfde rode balk. Dus wanneer er meer hoofdtekst in de div komt moeten beide div's uitrekken. Ik hoop dat er iemand even naar zou willen kijken en met een geweldige oplossing komt. alvast bedankt. - Marcel
  • http://www.sitepoint.com/article/top-ten-css-tricks Daar staat een manier beschreven om min-width te laten werken in IE. Wellicht dat het ook werkt voor min-height :)
  • bedankt voor je link, echter zit het probleem hem meer in de 100% hoogte.
  • Waar heb je zoal gezocht? En wat heb je geprobeerd? Probleem komt vaker voor, dus Google zal het wel weten en op dit forum zijn ook een paar 100% heighttopics. Faux columns misschien een idee?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.