Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

uploaden van site

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Ik ben lid van een kleine voetbalvereniging en sinds een jaar of 2 hebben we een domeinnaam. In die 2 jaar heeft niemand het initiatief genomen om de website op te zetten dus ben ik hier uiteindelijk maar mee begonnen.

  Ik heb geen kennis van HTML en heb zo goed en kwaad als dat gaat een site in elkaar geknutseld.

  Mijn probleem is het volgende: Ik heb een wijziging aan mijn menu aangebracht. Vervolgens heb ik dit menu ge-upload. Dit menu wordt in iedere pagina aangeroepen maar bij sommige pagina's wordt wel de juiste link aangeroepen en bij andere pagina's de oude link.

  Zie voor voorbeeld: www.vvggk.nl

  Als je nu op Agenda klikt wordt de oude link weergegeven.
  Als je op Teams klikt en daarna op één van de teams uit het linkermenu, dan kom je vervolgens wel op de juiste link uit als je op Agenda klikt.Terwijl hetzelfde menu wordt aangeroepen…..

  Hoe kan ik dit oplossen?
 • Ik zie dat je twee verschillende hyperlinks in gebruik hebt voor de pagina "agenda":
  agenda.htm
  en op andere pagina's:
  http://www.wervenbos.nl/calendrix/calendar.php

  Ales je zeker weet dat je alles goed aangepast hebt, zou ik de "foute" pagina's een keer opnieuw uploaden.
 • Klopt, omdat ik op deze site geen databases kan aanmaken, ben ik tijdelijk uitgeweken naar iemand anders zijn site.

  De foute pagina'ss + het aangepaste menu heb ik al enkele malen ge-upload. Maar toch blijft hij de oude link volgen.

  Ik werk met Frontpage en als ik de foute pagina's lokaal uitprobeer werkt alles wel naar behoren. Ikke nie snap?
 • Op welke pagina ik ook ben, wanneer ik op agenda klik, ga ik naar agenda. Of begrijp ik iets niet?

  Overigens, ik zou dat javamenu wegdoen en vervangen door een CSS-menu of van mijn part een javascriptmenu. Ten eerste is java veel te zwaar hiervoor, ten tweede zijn links makkelijker te wijzigen bij een CSS-menu.
  M.b.v. de Listutorial zou je een nieuw menu kunnen maken. Gewoon knip- en plakwerk, wat kleurcodes en formaten (breedte, hoogte) aanpassen en het werkt.
 • Thanx voor jullie reacties!

  Nope je begrijpt het helemaal goed…..maar ik heb nl. gisterenavond de site in zijn geheel opnieuw ge-upload en het probleem was verholpen. Ik begrijp het ook niet maar dat heeft ongetwijfeld met mijn gebrekkige kennis hierover te maken.

  Dat van het menu ga ik een keer, wanneer ik hier tijd voor heb/maak een keer uitpluizen.

  Ik wist niet eens dat ik een java menu had, heb ik nl. ergens anders vandaan gepikt, althans ik neem aan dat je het over het topmenu hebt. Het menu aan de linkerkant heb ik met Frontpage gemaakt. Da's toch geen Java dan neem ik aan? Waaraan kan ik dat eigenlijk zien?
 • het bovenste menu is gewoon html met normale <a href="" blabla ></a> tags maar het menu bij informatie is wel weer java, dat kun je zijn aan onderadere een zwardere laadtijd maar ook in je broncode..
 • Java? O vandaar dat ik het niet te zien krijg. Java staat bij mij standaard uit in m'n browser - om veiligheidsredenen.

  Menu's moet je gewoon in HTML maken, niet zeuren.
 • [quote:1f1309ad4a=":ben:"]Java? O vandaar dat ik het niet te zien krijg. Java staat bij mij standaard uit in m'n browser - om veiligheidsredenen.

  Menu's moet je gewoon in HTML maken, niet zeuren.[/quote:1f1309ad4a] idd, ik gebruik zelf ook gewoon html en css :) alleen een vriend van mij heeft een heel mooi flash menu gemaakt :p

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.