Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

niet geindexeerd in google

xanuex
12 antwoorden
 • Mensen,

  Mijn domeinnaam http://www.mediaculture.nl is al sinds 28-02-2005 geregistreerd en actief op het internet maar nog steeds sta ik niet in google geindexeerd.

  Ik heb 3 weken geleden een website geregistreerd en gemaakt welke al 2 weken in google staat.

  Wie zou willen kijken en mij willen helpen met een goede indexering in google?

  alvast bedankt
 • Welke meta-tags heb je gebruikt?
 • <meta name="description" lang="nl" content="…">
  <meta name="keywords" lang="nl" content="…">
  <meta name="robots" content="index,follow,nocache" />
 • Enkele vraagjes: heb je je aangemeld bij Google? Zijn er links naar jouw site? Heb je een goede titel? Heb je een pagina met tekst waarin de keywords terugkomen waarop je vindbaar wilt zijn?

  Metatags zijn niet zo belangrijk. Lees het topic Resultaten Google zakken weg voor wat links en suggesties.
 • [quote:c43c606770="boelieboelie"]Enkele vraagjes:
  1. heb je je aangemeld bij Google?
  2. Zijn er links naar jouw site?
  3. Heb je een goede titel?
  4. Heb je een pagina met tekst waarin de keywords terugkomen waarop je vindbaar wilt zijn?
  [/quote:c43c606770]

  1. ja ik heb me aangemeld bij google
  2. ja er zijn links naar mijn site, een van de grootste is van jij.nl die is ook direct te vinden in google.
  3. iedere pagina wordt voorzien van mediaculture.nl - titel van de pagina
  4. iedere pagina heeft zijn eigen keywords welke ook weer in de tekst voorkomen op deze pagina.

  Bedankt voor de link, veel pagina's hiervan had ik al bekeken en waren al toegepast op mijn website. Helaas tot dusver geen succes.
 • Ik heb me laten vertellen dat het met nieuwe sites wel drie maand kan duren, voordat google ze indexeert. Het lijkt me toch een kwestie van de site goed opbouwen, voldoende interessante informatie, zorgen voor links, en dan maar afwachten.
 • [quote:1158a0421f="gerben"]Ik heb me laten vertellen dat het met nieuwe sites wel drie maand kan duren, voordat google ze indexeert. Het lijkt me toch een kwestie van de site goed opbouwen, voldoende interessante informatie, zorgen voor links, en dan maar afwachten.[/quote:1158a0421f]

  Het is natuurlijk geen exacte wetenschap. Maar als je site oké is, je nette inkomende links hebt enz enz, dan is het wel apart dat die site niet wordt opgenomen.
  Overigens begreep ik uit andere fora dat aanmelden via de submit bij google onverstandig is. Dat kost je punten bij de berekening van je pagerank.
 • Ik heb de laatste tijd gemerkt dat MSN Search sneller nieuwe websites (tenminste degene die ik gemaakt heb) oppakt dan Google. Bij Google duurt het bij mij meestal een maand of twee.
 • [quote:d59b92898c]ik heb me laten vertellen dat het met nieuwe sites wel drie maand kan duren, voordat google ze indexeert.[/quote:d59b92898c]
  Dan zou ik inmiddels toch wel geindexeerd moeten zijn na 10 maanden, en de website die ik 3 weken geleden gemaakt heb stond na 3 dagen al in google, het is maar net hoe snel google je site bezoekt.

  [quote:d59b92898c]Overigens begreep ik uit andere fora dat aanmelden via de submit bij google onverstandig is. Dat kost je punten bij de berekening van je pagerank.[/quote:d59b92898c]

  zou niet weten waarom dat zou zijn :S
 • [quote:46dd3ab11f="michel_sw"]Ik heb de laatste tijd gemerkt dat MSN Search sneller nieuwe websites (tenminste degene die ik gemaakt heb) oppakt dan Google. Bji Google duurt het bij mij meestal een maand of twee.[/quote:46dd3ab11f]

  Ze proberen daar een inhaalslag te maken denk ik.
  Aan de andere kant zie ik die msn bot dan weer veel minder terug in m'n logfiles, van een reeds bekende site dan. En ook weinig hits van, bijna alles is google of links.
 • [quote:81aa62b294]ik heb me laten vertellen dat het met nieuwe sites wel drie maand kan duren, voordat google ze indexeert.[/quote:81aa62b294]
  [quote:81aa62b294]
  Dan zou ik inmiddels toch wel geindexeerd moeten zijn na 10 maanden, en de website die ik 3 weken geleden gemaakt heb stond na 3 dagen al in google, het is maar net hoe snel google je site bezoekt.
  [/quote:81aa62b294]

  Overigens klopt dat(in mijn beperkte ervaring) ook niet helemaal. Berekening van je pagerank kan soms lang duren, een maand of 3 zeker. Opnemen in de index(of bijwerken) duurt nooit zo lang.

  Heb je al een sitemap gemaakt en aangemeld op https://www.google.com/webmasters/sitemaps ? Dan kun je de indexering zelfs volgen.
 • Excuus voor de kwootzooi. Hopelijk is de boodschap nog wel duidelijk :oops:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.