Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Eenvoudige online websitebouwtool gezocht

3 antwoorden
  • Voor een maat van mij moet ik af en toe een website maken. Dit zijn iedere keer sites in zijn allersimpelste vorm, 1-2 pagina's, statisch, wat tekst een fotootjes en soms een gastenboek. Ik heb zeer beperkte kennis van html en hij heeft nagenoeg geen kennis van pc's in het algemeen. Nou lijkt het mij een goed idee om hem zelf de site te laten bouwen middels zo'n online websitebouwtool....Ik heb er ooit eentje gezien waar je een account aan moest maken en dan werd er via een soort simpele wizard stap-voor-stap een site gebouwd die direct online was. Nou, zoiets zoek ik dus. Wie kan mij aan een adres helpen, het liefst met de volgende eigenschappen: Gratis Liefst Nederlands Simpel
  • http://websitemaker.kennisnet.nl? Wel gericht op scholieren maar het is ongeveer wat je zoekt lijkt me (zelfs met gastenboek :))
  • [quote:bb801b48bb="Stijn."]http://websitemaker.kennisnet.nl? Wel gericht op scholieren maar het is ongeveer wat je zoekt lijkt me (zelfs met gastenboek :))[/quote:bb801b48bb] Ik zal hem eens gaan bekijken en laat het weten. bedankt zover.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.