Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

IE en Firefox layout probleem

4 antwoorden
  • Hoi, Zoals jullie al konden lezen, ben ik bezig met een website. De layout is bijna klaar alleen zie ik in IE een roze streep tussen de bovenkant van de "pagina" en het hoofdmenu. In Firefox ziet alles er goed uit. Verder staat in Firefox het hoofdmenu niet helemaal op de juiste plaats maar in IE weer wel. Wie heeft er tips om deze twee problemen op de lossen. De pagina waar het om gaat is : http://members.home.nl/tamarawobben/test.htm
  • Hints: http://webrichtlijnen.overheid.nl/handleiding/ontwikkeling/productie/afbeeldingen-alternatieve-tekst/achtergrondafbeeldingen/ www.w3schools.com/css/pr_dim_height.asp Ik zou als ik jou was, eerst eens kijken welke styling overbodig is en daarna pas verder gaan met het toevoegen aan of veranderen van code.
  • hoi, Dank je voor de tip. Waar ik alleen nu tegenaan loop, is dat in IE er een mooie rand zit tussen het menu en de foto en in Firefox niet. En als ik bij IE met de muis het hoofdmenu aanraak, gaat de foto opeens nog een stuk naar beneden. :-?
  • Ik geef tips met de bedoeling dat je met die kennis problemen vervolgens zelf probeert op te lossen. Als je met voldoende goeie tips (die ik van tevoren zelf offline getest heb) het ene probleem oplost maar weer nieuwe maakt (die waarschijnlijk met dezelfde tips zijn op te lossen), dan zou ik adviseren eens proberen te achterhalen wat je aan het doen bent. Het geeft geen blijk van zelfwerkzaamheid en inzet als je voor elk wissewasje om een oplossing komt vragen, al helemaal niet als je al een hoop goede aanwijzingen hebt gehad. Of, zoals in de forumregels staat, [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=59999]Het forum is om van te leren, niet om anderen je werk op te laten knappen[/url].

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.