Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Sitecheck Clansite

3 antwoorden
  • Onze multiclan heeft een website: www.dutchbasterds.com Ga ten eerste er niet over zeuren dat het basterds is: dit is zo omdat engelsen niet van schelden houden maar 1 letter verschil mag wel Verder hebben we een CMS (Joomla) gebruikt omdat dit handig is zodat iedereen kan posten etc. Graag tips over het design en (in)consequentie. De huidige template gaan we niet veranderen, alleen misschien nog wat aanpassen. Bij voorbaat dank, Niels, lid van DutchBasterds
  • Ik zou proberen een banner te ontwerpen die wat meer aansluit bij de rest van de template. De template is er strak en techno-achtig. Probeer misschien wat hardere lijnen te gebruiken bij het ontwerpen van je banner... alleen wat bevel & emboss vind ik niet voldoende. Verder zou ik die kopjes zoals: "Scheiße, die Holländer sind dabei" breder maken, zodat ze middelste column vullen. Verder vind ik hem wel oke!
  • De [url=http://www.netcom-factory.de/cms/download_area/func,fileinfo/id,1/]template[/url] is van Netcom-Factory, het CMS van Joomla. Wat hebben jullie nou precies [i:c6bf5eaa90]zelf[/i:c6bf5eaa90] gedaan?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.