Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

sitecheck www.schoonheidssalonmooi.nl

Mrs.Birdlover
8 antwoorden
 • voor een vriendin heb ik een site gemaakt en ik zou graag willen dat jullie hier eens naar kijken en het nodige commentaar willen leveren..
  Daarnaast doet hij een beetje vreemd bij de produkten pagina als je naar beneden scrollt. (in IE)

  alvast bedankt..
 • http://www.schoonheidssalonmooi.nl/ ;)

  - Bas
 • [quote:14dab4206f="BasHamar"]http://www.schoonheidssalonmooi.nl/ ;)

  - Bas[/quote:14dab4206f]
  sorry :oops: vergeten.
 • Een korte reactie:

  [list:8cb84b6488]
  [*:8cb84b6488]Een logo gevolgd door een pop-up. Niet doen. Hoe subtiel ook, ik (en veel reguliere internetters met mij) ben allergisch voor pup-ups. Geen enkele reden om mij (ons) tegen de haren in te strijken, ik zie niet goed in waarom een pop-up nodig is.
  [*:8cb84b6488]Logo is simpel en duidelijk, prima!
  [*:8cb84b6488]Waarom kan ik niet terug naar het beginscherm als ik eenmaal op andere links heb geklikt? Onzin, maak een home-button en/of geef me mijn navigatie terug. (Nogmaals, waarom deze aanpak met de pop-up!?)
  [*:8cb84b6488]Op de eerste pagina, de 4 foto's onderaan: De tweede foto van links heeft schaduw en valt daardoor buiten de boot.
  [*:8cb84b6488]Subtiel gedaan met het watermerk, netjes!
  [*:8cb84b6488]Op de eerste pagina mag wat uitgebreider verteld worden over de zaak, het is nu wat summier. Overigens geldt dit eigenlijk voor alle pagina's.
  [*:8cb84b6488]Probeer links duidelijker te maken, nu zie ik het verschil niet tussen woorden waar je de nadruk op legt en links.
  [*:8cb84b6488]Bij contact en produkt vind ik de pagina persoonlijk niet mooi uitgelijnd. Dat gecentreerde komt wat slordig over, en er zit te weinig ruimte tussen de contact-info en het formulier.
  [*:8cb84b6488]Gebruik nooit "klik hier".
  [*:8cb84b6488]Waarom frames in het toch al zo kleine venster?
  [*:8cb84b6488]Vanaf de produkt-subpagina's kan ik alleen heel omslachtig naar de andere produkt-subpagina's navigeren. En ik mis weer mijn back-button.
  [*:8cb84b6488]De link "Website van [comfort zone]" opent weer in een nieuw venster, wat in mijn Firefox betekent: in een nieuwe tab in de kleine popup zonder navigatie of mogelijkheden het venster te vergroten.
  [/list:u:8cb84b6488]Let wel, dit is een mening, ik hoop dat je er wat aan hebt.

  - Bas
 • Bas,
  bedankt voor je reactie!
  Ik zal kijken wat ik er mee kan doen.. betreft de navigatie heb je in ieder geval een goed punt en dat zal ik in orde maken.
  De tekst is inderdaad ook een beetje summier maar daar moet nog wat goeds voor geschreven worden.
 • [quote:d15d5a6ba8="BasHamar"]Een korte reactie:

  [list:d15d5a6ba8]
  [*:d15d5a6ba8]Een logo gevolgd door een pop-up. Niet doen. Hoe subtiel ook, ik (en veel reguliere internetters met mij) ben allergisch voor pup-ups. Geen enkele reden om mij (ons) tegen de haren in te strijken, ik zie niet goed in waarom een pop-up nodig is.
  [/list:u:d15d5a6ba8][/quote:d15d5a6ba8]
  Omdat de website van comfort zone dat ook heeft.

  Het heeft wel wat, vind ik. Lekker strak. Maar ja, het zou ook zonder popup kunnen.
 • van mij mag de lettergrootte wel een beetje groter, en de belangrijke woorden juist iets contrastrijker, vallen nu een beetje weg op mijn beeldscherm. (oude oogjes….. )
 • Denk dat Bas al een hoop heeft gezegd, zoals popup, frames, opmaak.. Misschien kun je de kopteksten wat duidelijker maken (die dingen die je <p class="style1">Product</p> noemt, maar die je bijv. <h1>Product</h1> zou moeten noemen).

  Verder hele merkwaardige plek om een label-element te plaatsen, namelijk om een containerdiv die alleen een plaatje bevat. Met die pagina is overigens wel meer mis, wat ik wel frappant vind, aangezien er alleen maar een plaatje en een tekstje staan.

  Producten is met een c. Verder vind ik de site grafisch gezien wel oké. Als men naar niet onder de kap kijkt. Alleen, een zoekmachine kijkt wél onder de kap…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.