Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

flash fullscreen

webgek
5 antwoorden
 • Beste forum lezers

  Ik ben geen ervaren flash programeur maar ik heb een programma (Powerbullet Presenter) waarmee ik flash kan maken.

  Nou heb ik inmiddels een header in flash gemaakt. Alleen deze komt word uitgezoomd weer gegeven. hieronder volgt mij code.

  [code:1:3afbd7d97d]
  <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">

  <html>
  <head>
  <title>boven</title>
  </head>
  <body>
  <P align="CENTER">
  <object classid=clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000 codebase=http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0 width=100% height=100%>
  <param name=movie value="swf/__PREVIEW.swf">
  <param name=FlashVars value="userid=">
  <param name=quality value=high>
  <param name=menu value=true>
  <param name=bgcolor value=#c0c0c0>
  <embed src="swf/__PREVIEW.swf" FlashVars="userid=" quality=high menu=true pluginspage=http://www.macromedia.com/go/getflashplayer type=application/x-shockwave-flash width=100% height=100%>
  </embed>
  </object>
  </P>


  </body>
  </html>[/code:1:3afbd7d97d]

  Heeft iemand een idee hoe ik dit verder kan inzoomen.

  alvast bedankt
  Gr webgek
 • Je kunt wellicht die waarden van 100% aanpassen naar waarden die je wel acceptabel vindt (kunnen bijv. percentages zijn, maar ook aantal pixels), of heb je het echt over ingezoomd zijn, niet over de ruimte die de swf van je scherm inneemt?
 • Hoi

  Ik heb geprobeerd om de waarden in percentages en in pixels te wijzigen maar dit haalde niks uit.

  Ik heb met mijn flash programma (powerbullet presenter) ook de volledige breedte van de pagina ingesteld maar op een of andere rare manier vervormd hij dat bij het converteren naar .swf.

  Weet iemand toevallig een freeware programma waarmee ik zonder al te veel ervaring nodig heb het bestand op de exacte grootte kan instellen. Ik wil namelijk dit bestand gebruiken op een framesite. Hij moet als logoheader gaan dienen.

  Gr webgek
 • .swf is het normale formaat voor flahs bestanden om te gebruiken op het internet.


  en zeg het woord 'frames' hier niet, omdat ze niet bruikbaar zijn en user friendly, boellie komt zo wel met een paar links :wink:
 • Heb niet het idee dat het in dit geval wat helpt als ik links geef (denk dat TS daar geen behoefte aan heeft), dus dat was ik eigenlijk niet van plan. Maar oké, dan hier een linkje met utleg waarom frames niet handig zijn.

  Wel zou het handig zijn als webgek even een voorbeeldje online kan plaatsen waarin we kunnen zien wat er mis gaat.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.