Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Formulier levert problemen op

dalertje
5 antwoorden
 • Hoi,

  Op een website van mij heb ik een invulformulier gemaakt. Maar er doet zich een probleem voor waar ik niet uit kan komen.
  Het is deze link. De eerste velden gaat het allemaal goed, maar de laatste code komt in het invul-tekstveld van het formulier te staan. Misschien een beetje verwarrend, maar de link brengt duidelijkheid. Ik heb gezocht en gezocht en nog eens gezocht, maar ik kan de oorzaak niet vinden. Kan iemand anders dat wel?

  M.vr.gr., Dalertje
 • De link, maar dan goed.

  M.vr.gr., Dalertje
 • het lijkt me dat het laatste deel van je formelieer niet uitgespugd wordt door php, dus daar zal je moeten zoeken, na de eerste text-area heb je een foutje ergens:
  [code:1:c34035c197]<td><textarea name="omschrijving" cols="50" rows="8" /></td>
  </tr>
  </table>
  </blockquote>

  <div class="footer">De velden met een * zijn verplicht.</div><br />[/code:1:c34035c197]

  dus daar zul je moeten zoeken
 • Hoi,

  Ja dat was me inderdaad duidelijk, maar omdat ik de oorzaak maar niet vind, roep ik hulp in.

  M.vr.gr., Dalertje
 • Je kan een <textarea> tag niet afsluiten zoals jij dat hebt gedaan. Je moet er echt een afsluit-tag achter zetten.
  Dus niet[code:1:84b15c191e]<textarea name="omschrijving" cols="50" rows="8" />[/code:1:84b15c191e]maar[code:1:84b15c191e]<textarea name="omschrijving" cols="50" rows="8"></textarea>[/code:1:84b15c191e]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.