Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

[SiteCheck] Vakantie Ardennen

10 antwoorden
  • Hierbij vraag ik u eens kritisch naar de website www.caravanardennen.nl te kijken. Doel van de website: Bezoeker informatie geven over verhuurfaciliteiten + omgeving activiteiten. Alvast bedankt voor de moeite. :lol:
  • Goed, heel kritisch; Waarom is meer als de helft van je hoogte ingenomen door je header? Dat is bizar veel (ik ga nog even uit van 800 hoog, bij 1024 is het nog steeds zeker 1/3e). Dan zie ik geen scrollbalk bij de verhuur, maar blijkbaar kan het wel. Mijn snelle mening, leuke site om te zien, usability is erg pover. t.
  • Een moment geduld aub... dat is wat ik te zien krijg op een verder leeg scherm. Helemaal beneden nog wat reklame voor caravan verhuur, niets leuks te zien. wel 3 links met 404 Not Found wimb
  • Ook ff snel gekeken.. Pagina is [url=http://www.websiteoptimization.com/services/analyze/wso.php?url=http://www.caravanardennen.nl/def_index.php?dp=4]erg groot[/url] (men moet meer dan 430KB laden!). Kopje 'vragen' beter misschien 'contact' maken? [Is men meer gewend.] Je kunt het mailform ook combineren met 'contact', dat is voor mensen stukken handiger. Ik zat namelijk te zoeken naar een e-mailadres, maar ik moest dus naar het mailform, op een andere pagina. En ik moet dan m'n naam, telefoonnr en e-mailadres geven.. Maar misschien wil ik dat helemaal niet en wil ik alleen mailen, of heb ik geen e-mailadres? Verder vind ik die bewegende foto's op de voorpagina vervelend worden. En de bewegende tekst rechtsbovenin is voor sommigen lastig te lezen. Het is vergelijkbaar met marquee (net als die bewegende foto's), en marquees staan geregeld in don't-lijstjes van webdesign. Verder zie ik eigenlijk geen links in de pagina, maar wel een javascriptmenu en iframes, dus je maakt het jezelf erg moeilijk om geïndexeerd te worden door zoekmachines. Lees maar eens SEOmoz's voor tips [url=http://www.seomoz.org/beginners.php]Beginners guide to SEO[/url] (SEO = search engine opimization). Bij Superstunt denk ik 'daar wil ik meer over weten', maar dan is er geen link. Heb je misschien wat dingen waar je naar kan verwijzen (zoals 'we staan ook in de ANWB-campinggids' of hoeveel sterren e.d. ? Site kan misschien wat rustiger, maar is niet vervelend. Ziet er verder wel betrouwbaar uit.
  • [quote:0889e24f62="boelieboelie"]Ook ff snel gekeken.. Pagina is [url=http://www.websiteoptimization.com/services/analyze/wso.php?url=http://www.caravanardennen.nl/def_index.php?dp=4]erg groot[/url] (men moet meer dan 430KB laden!)[/quote:0889e24f62] Laadt in een halve seconde... Verder zou ik de bovenkant zoals gezegd iets kleiner maken en het menu en inhoudgedeelte wat duidelijker zodat direct naar de juiste informatie genavigeerd kan worden en men ook duidelijk informatie van randattributen kan onderscheiden. Verder wel een leuke site.
  • [quote:199f071026="WimB"]Een moment geduld aub... dat is wat ik te zien krijg op een verder leeg scherm. Helemaal beneden nog wat reklame voor caravan verhuur, niets leuks te zien. wel 3 links met 404 Not Found wimb[/quote:199f071026] Wat voor internet brouwser gebruikt u?
  • Boven de caravan rechtsboven komt bij mij (IE7) 'DHTML Menu OpenCube' door.
  • [quote:e9b28b31eb="user99999"]Wat voor internet brouwser gebruikt u?[/quote:e9b28b31eb] Firefox 1.5 maar wel javascript uit, lekker rustig... wimb
  • De header is inderdaad aan de grote kant. Op zich ziet het er helemaal niet slecht uit, en ook hier laadt de site vrij snel. (nternet via glasvezelkabel). Wel vind ik de website erg druk overkomen, ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen met kijken en ik denk dat de gemiddelde bezoeker dat ook niet weet. Ik zie kartelrandjes, bewegende tekst, rondingen, foto's, getekende plaatjes, rechthoekige vormen, druk overkomende hyperlinks en vooral veel te veel kleuren. De groene basiskleur heb je goed gekozen, maar komen de mensen ook niet naar de Ardennen om lekker uit te rusten? Iets minder kleur en franje en wat meer rust in het geheel zou ook je de website veel goed doen. :wink:
  • Kijk dan s.v.p. eens op www.janet-snoek.nl De bedoeling is om op de 1ste pagina links en/of rechts nog wat links te plaatsen. (Zitten een paar subdomeinen onder en dus nu uit het zicht (deels bewust) Eventueel AD's aan 1 kant. (levert centen op, niet veel, maar toch)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.