Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

CSS imagemap

6 antwoorden
  • ik probeer een image map te maken in CSS. En dat is -na n hele dag zwoegen- al redelijk gelukt, al zeg ik t zelf, maar ik stuit nog op n aantal problemen. allereerst het adres: http://nugget.nl/woudschoten2006/dvdrom/ (non IE!) 1. als het menuutje kleiner is dan het gebied gaat er van alles knipperen. 2. het werkt niet in IE. de gebieden worden veel groter en de menuutjes verschijnen helemaal niet. Ik hoop dat iemand hier ervaring mee heeft!
  • is er echt niemand die me hiermee kan helpen?
  • Wil best kijken, heb alleen weinig tijd.. Combi van imagemap met dropdowns maakt het wat ingewikkelder... O wacht, ik zoek wel ff... Heb je wat aan [url=http://www.pmob.co.uk/temp/drop-down-image-replace2.htm]dit voorbeeld[/url]?
  • dankjewel, ik ga er mee aan de slag.
  • ja or, tis gelukt: http://nugget.nl/woudschoten2006/dvdrom/ ik ga misschien nog wat aan de kleuren veranderen anders lijkt t wel heel erg op die site van je... Maar wat nog niet lukt is om in IE de vakjes tond de zalen pas te tonen wanneer je over het plaatje gaat. In FF werkt t wel en met een IEhack zorg ik dat in IE de vakjes gewoon altijd zichtbaar zijn. Ik heb al iets geprobeerd met "#wsmap.iehover li" maar ik moet dan ook zorgen dat de functies voor het werken van de iehover in IE ook worden aangemaakt voor ul#wsmap en dat wil niet echt lukken. Snap je?
  • Dan praat je over javascript? Dat kan ik helaas (nog?) niet..

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.