Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

.ttf bestand in HTML site toevoegen

5 antwoorden
  • Hallo, Ik heb gezocht op het forum maar kon het niet vinden. Ik heb een site gemaakt, hier is de link: [URL=http://www.keldercrew.nl/fotos/Volvo%20440/Site/index.htm]KLIK[/URL] Ik heb zelf een lettertype op de computer wat niet iedereen heeft, ik heb hier het .ttf bestandje wel van deze kun je hier zien: [URL=http://www.keldercrew.nl/fotos/Volvo%20440/Volvobroad.ttf]KLIK[/URL] Is het ook een mogelijkheid dat iedereen die mijn site gaat bekijken, mijn site ziet in het goede lettertype. Is daar een speciale HTML code voor of iets? Hoop op snelle reactie, Groeten, Stephan
  • http://www.microsoft.com/typography/web/embedding/weft3/
  • Een ander idee is een image-replacementtechniek (vervangen van tekst door een plaatje of Flashobject), zie Mezzoblue's [url=http://www.mezzoblue.com/tests/revised-image-replacement/]opsomming van image-replacementtechnieken[/url], CSS-discuss' [url=http://css-discuss.incutio.com/?page=ImageReplacement]lijst met IR-technieken[/url], of image-replacement m.b.v. Flash, [url=http://www.mikeindustries.com/sifr/]sIFR[/url].
  • En als het alleen om de 'buttons' gaat, kun je natuurlijk daarvoor ook gewoon graphics gebruiken. Zo groot is een 4-kleuren gif nou ook weer niet.
  • btw.. zit je ook op het 4xx forum?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.