Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Wat vinden jullie

4 antwoorden
  • Wat vinden jullie van mn site; [url]www.Glupa.co.nr[/url] Hiervoor was het dit; [url]http://h1.ripway.com/glupagalina/index.html[/url] Ik dacht laat ik 't nu eens simpel doen. Maar zou het nu al weer leuk vinden wat meer te doen. Ben alleen helemaal ideeloos. Jullie ideeën? En wat vinden jullie van hoe het nu is? Btw. Ik kan niet zo heel veel, alleen wat HTML geleert van Cu2 :P
  • Ik zie één plaatje en een aantal vakjes. Is dit als menu bedoeld? Het is misschien wel een leuke basis, als je de zwartwit foto over al die buttons zou verdelen. Maar als je niets weet te verzinnen, zou je ook gebruik kunnen maken van een blogscript plus template. En die eventueel wat aan te passen.
  • Glupa; Information Runaway Downloads; Sick of Pretending Never to Return Again t.A.T.u. - 30 Minutes (Remix) But You Promised Runaway Can You Tell me Got to Know Right Now Follow Your Dreams Mama, Papa, Presti Tiran Lyrics; Never to Return Again Can You Tell me Got to Know Right Now Contact; Glupa_galina@hotmail.com Sign guestbook/worldmap Photos; Photo 1 Photo 2 Videos; Runaway Runaway Site information; Last edited on: 1 Oct. '06 Site since: 11 Febr. '06 is alles wat ik zie, verder helemaal niks, geen plaatjes, achtergronden enz. behalve die bovenaan. is dat de bedoeling? want het is wel aan de erg kale kant. Probeer wat af te kijken van andere sites. Ik heb een tijd lang html gedaan, maar dat is een beetje weggezakt. Maar kijk eens op andere sites voor ideeen.
  • Ik ben opzich wel voor "kale" sites, maar dit is een beetje "te". En dat ik moest scrollen in de navigatievakjes vind ik verassend, maar onduidelijk. t.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.