Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

IFRAMES en Links werken niet naar behoren.

5 antwoorden
  • Hallo, Ik wil een IFRAME gebruiken, alleen heb ik hier een probleem mee, ik heb zo'n zelfde menu als op de NVIDIA downloadsite, waarbij je dus klikt op (bijwijze van) NVIDIA GEFORCE AND TNT2, waardoor in het volgende IFRAME komt te staan: NVIDIA FORCEWARE, etc... Probleem is dat bij mij op het laatste IFRAME dan een link komt, maar het probleem met deze link is dat als je erop klikt deze automatisch een nieuw venster opent, dit is niet de bedoeling, weet iemand hoe je er voor kan zorgen dat er geen nieuw venster geopent wordt (met hierin mijn pagina van de link) en dat de link uit mijn IFRAME dus in de huidige pagina wordt uigevoert, ik gebruik verder geen frames dan deze IFRAME... Sander Monster Verder heb ik nog een probleem, en misschien kunnen mensen mij hier gelijk mee helpen. Ik heb aan het begin van mijn pagina's dit staan: [code:1:11b4301f8e] <style type="text/css"> //a:link { COLOR: red; TEXT-DECORATION: none; } a:active { COLOR: black; TEXT-DECORATION: none; } a:visited { COLOR: red; TEXT-DECORATION: none; } a:hover { COLOR: red; TEXT-DECORATION: underline; } ;= </style>[/code:1:11b4301f8e] Zoals jullie wel zullen begrijpen is dit voor mijn links, probleem is dat de eerste regel (" COLOR: red; TEXT-DECORATION: none; }") niet naar behoren werkt, deze laat namelijk de links standaard blauw zien, bij hooverin word hij rood, zoals het hoort, en visited ook... Hoe komt dit eerste? wederom: Sander Monster Nog een nieuw probleem: Ik wil mijn IFRAME transparant maken, dus dat ik mijn normale achtergrond kan zien, hoe doe ik dit?
  • Als je nou eens een target opgeeft bij de laatste link (target=_top)?
  • [quote:e29bb03809="gerben"]Als je nou eens een target opgeeft bij de laatste link (target=_top)?[/quote:e29bb03809] Het werkt wel, bedankt Gerben,
  • als je nou s die // en ;= weghaalt in de inline-style?
  • Verder behoort de volgorde te zijn: :link, :visited, :hover, :active, als in het ezelsbruggetje [url=http://css-discuss.incutio.com/?page=LinkElement]LoVe-HAte[/url]. Met :focus erbij zijn er een [url=http://www.456bereastreet.com/archive/200503/css_tips_and_tricks_part_1/]paar variaties[/url] mogelijk (zie de comments).

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.