Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

web 2.0, ajax...

8 antwoorden
  • Hallo, Ik vroeg mij af of iemand mij kan wijzen op websites waar ik terecht kan voor Ajax-applicaties. Wie weet interessante web 2.0 applicaties waarmee ik mijn website mooier en functioneler kan maken? Willem
  • http://msig.info/web2.php
  • en nog meer generators: [url=http://www.web20generator.com/]nr 2[/url] en [url=http://www.emptybottle.org/bullshit/]nr 3[/url]..
  • Dit is niet echt wat ik bedoelde. Ik ben meer op zoek naar echte Ajax-applicaties en eventueel ook tutorials. Niet standaard dingen die iedereen al heeft en waaraan je niets meer kunt aanpassen.
  • Googlen op Ajax tutorials ofzo, hier een paar sites die ik gevonden heb met stage: Zip code tutorial http://www.webpasties.com/xmlHttpRequest/index.html GoT topic ook met links http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1037990///versturen%2Cmet%2Cajax 126 ajax tutorials (aanrader) http://vyk1.spaces.live.com/Blog/cns!EBE3A761F939F926!1051.entry Search suggest tutorial (soort Google Suggest) http://www.webreference.com/programming/javascript/ncz/index.html http://www.webreference.com/programming/javascript/ncz/column2/index.html http://www.webreference.com/programming/javascript/ncz/column3/index.html Verder staan er op www.dhtmlgoodies.com ook wel leuke dingen.
  • Dank je! Vooral de aanrader is goed, want ik vind hier verwijzingen naar allerlei handige sites. Maar de 126 Ajax tutorials kon ik niet vinden helaas.
  • Helaas, de grap kwam dus niet over. Punt van mij is dat je je kunt afvragen of zoiets daadwerkelijk iets toevoegt aan je site, of dat het alleen cool is omdat 'iedereen' het doet, of simpelweg omdat het mogelijk is. Net als enkele jaren geleden het gebruik van Flash te pas en te onpas werd gebruikt. En daarbij ook nog eens of dat opweegt tegen de laadtijd en snelheid van je site.
  • Het wil niet zeggen dat ik meteen alles wil toepassen op mijn website. Ik onderzoek de mogelijkheden, vindt uit welke toepassingen er allemaal zijn. Het kan best zo zijn dat er iets zeer geschikt is voor mijn website, ik weet het niet. Ik verdiep me in Ajax, omdat dat op dit moment een hot item is. Wie weet kan ik mijn website ermee beter maken. Ik doe het niet omdat iedereen het doet.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.