Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Ten einde raad met Flash :-(

3 antwoorden
  • Hoi allemaal... Ik ben bezig met mijn eerste stapjes te zetten op het vlak van webdesign... Zou namelijk graag een coole website maken voor een hondenkennel waar ik goede vrienden mee ben... Zij houden van wat animatie dus ben ik aan de slag gegaan met Flash. Adhv vele tutorials is het me al goed gelukt om enkele animaties te maken... maar het loopt grandioos fout wanneer ik deze online plaats... http://www.thegame-r.be Op mijn "testsiteje" kan je twee vlekken zien... links bovenaan en in het midden een wit vierkantje... Dit zouden Flashanimaties moeten zijn maar wanneer ik men website ga bekijken staat er niets, rien, nada... De moed zakt me serieus in de schoenen... en zeker nadat ik oplossing gezocht heb maar niets kan vinden... Weet iemand wat ik verkeerd doe? Heeft iemand tips??? Alvast bedankt Grtz K
  • In je html code staat dat de flash animatie "Untitled.swf" heet. Deze staat echter niet op de server. Je moet Untitled.swf ook uploaden in dezelfde map. Dus als je naar http://www.thegame-r.be/Untitled.swf gaat, dan zou je direct die flash animatie moeten zien.
  • Je moet niet alleen je .swf file uploaden, maar ook je .flv file in veel gevallen. Het ligt er een beetje aan, wat je precies gedaan hebt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.