Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Geen ruimte tussen cellen

4 antwoorden
  • Hey! Ik ben mijn hele website aan het verbouwen, maar kom af en toe wat problemen tegen. Nu dus ook: Ik heb een tabel gemaakt voor de content en ik wil de ruimte tussen de cellen wegwerken. Maar er blijven open plekken bestaan, ook met de padding op "0" en de borders op "none". Heeft iemand een idee hoe ik dat kan verhelpen? Hier de CSS: http://home.hetnet.nl/~davykager/style.css En een screenprint om het te verduidelijken: http://home.hetnet.nl/~davykager/sp.jpg
  • heb je ook al cellspacing=0 geprobeerd ? Ik zie trouwens in je CSS dat heel erg veel dingen wel gewoon op padding = 5 px staan?
  • [quote:1223646e87="RobbertWB"]heb je ook al cellspacing=0 geprobeerd ?[/quote:1223646e87] Is dat wel CSS? Ik dacht dat dat tot HTML behoorde? Ik ga er de Handleiding HTML op naslaan! [quote:1223646e87="RobbertWB"]Ik zie trouwens in je CSS dat heel erg veel dingen wel gewoon op padding = 5 px staan?[/quote:1223646e87] Ja, maar dan zou de browser de achtergrondkleur door moeten trekken tot op de rand. Maar er blijft dus nog wat ruimte over. Tips zijn erg welkom.
  • Okay, de cellspacing-optie heef gewerkt, mooizo! Nou alleen nog dit: Is cellspacing valid CSS?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.