Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Windows Media Player vraagje!

3 antwoorden
  • Dag allemaal! Ik heb een vraag. ik heb een radio stream, en die kan je openen met Windows Media Player. (mms://wms.netmastering.nl/marsh) Alleen op het moment dat je dit opent in Windows Media Player, blijft het scherm zwart. (de achtergrond.) Ik weet dat dit te veranderen is in wat je ook maar wilt. www.elmoradio.com Als je daar gaat kijken, en op luister live klikt, opent hij in Windows Media Player, en zie je dat de achtergrond veranderd is, en de webmaster dit heeft aangepast naar zijn smaak. Nu maak ik zelf gebruik van een popup, maar op een of andere manier gaat dit vaak fout bij veel mensen (opent de popup niet of iets in die richting). Mijn vraag is nu; hoe verander je de achtergrond naar mijn wensen. Ik ben goed met flash, en heb zelf in de popup gewoon een flashfilmpje gemaakt, dat is geen probleem. Maar hoe zet je dat in je streaming zodat je de achtergrond in windows media player kan veranderen naar je eigen wensen? Kan iemand hier mij meer over vertellen? Alvast super bedankt. Groet, Marsh.
  • Kijk eens naar de broncode van wat streams die wel met zo'n functie werken. Het makkelijkste is in dit geval om een ASX-bestand te gebruiken. Twee tips: - http://www.radioforum.nl/ - http://www.google.nl/ :)
  • [quote:53e875a97b="davykager"]Kijk eens naar de broncode van wat streams die wel met zo'n functie werken. Het makkelijkste is in dit geval om een ASX-bestand te gebruiken. Twee tips: - http://www.radioforum.nl/ - http://www.google.nl/ :)[/quote:53e875a97b] Dit weet ik, maar ik weet dus niet hóe je die broncode zo kan editten dat ik dat kan veranderen?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.