Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Flash vraagjes..

4 antwoorden
  • Hey, Ik wil websites in flash gaan maken.. Maar wat voor een programma kan ik daar het beste voor gebruiken? Gewoon Macromedia flash professional? En kan ik in een flash website ook scripten dat mensen erop in kunnnen loggen bijv? Groet'n
  • [quote:db4cffa8dc]Maar wat voor een programma kan ik daar het beste voor gebruiken? Gewoon Macromedia flash professional?[/quote:db4cffa8dc] Ja, [url=http://www.adobe.com/products/flash/flashpro/]Adobe Flash[/url] of [url=http://www.swishzone.com/index.php?area=products&product=max]SWiSH [/url] zijn veelgebruikte programma's daarvoor. [quote:db4cffa8dc]En kan ik in een flash website ook scripten dat mensen erop in kunnnen loggen bijv?[/quote:db4cffa8dc] Je kunt met flash alleen client-side scripten, dus op de computer van de bezoeker van je site. Voor een login heb je server-side scripting zoals PHP nodig.
  • [quote:a515d92ba5="SHARK"] Je kunt met flash alleen client-side scripten, dus op de computer van de bezoeker van je site. Voor een login heb je server-side scripting zoals PHP nodig.[/quote:a515d92ba5] Maar Flash is best met PHP of een andere server-side taal te combineren, dus het kán wel. Ben alleen bang dat je dan wel een wat verder gevorderde gebruiker moet zijn.
  • OKe dankjewel

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.