Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Avi filmpje op het internet

Crosby
7 antwoorden
  • Hallo,

    Ik heb een leuk filmpje op mijn website geplaatst.
    http://www.svheerhugowaard.nl/geris_game/geris_game.htm

    Ik gebruik de nieuwste Windows Media Player 11 en Internet Explorer 7
    Nu hoor ik wel het geluid maar ik zie niet het fimpje, wat doe ik fout?

    Wie kan me helpen?

    Crosby
  • Bij mij deed ie het helemaal niet…
    ik gebruik ook IE7 en WMP 11.
  • [quote:8cda1299ce="woeqie"]Bij mij deed ie het helemaal niet…
    ik gebruik ook IE7 en WMP 11.[/quote:8cda1299ce]

    Het gaat erom dat ik een goed scriptje heb dan is het waarschijnlijk wel weer opgelost. Er zit ergens een foutje.
  • Je gebruikt deze code:
    [code:1:dc08230f53]
    <object id='mediaPlayer' width="570" height="435"
    classid='CLSID:22d6f312-b0f6-11d0-94ab-0080c74c7e95'
    codebase='http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701'
    standby='Loading Microsoft Windows Media Player components…' type='application/x-oleobject'>
    <param name='fileName' value="geris_game.avi">
    <param name='animationatStart' value='true'>
    <param name='transparentatStart' value='true'>
    <param name='autoStart' value="true">
    <param name='showControls' value="true">
    <param name='loop' value="false">
    <embed type='application/x-mplayer2'
    pluginspage='http://microsoft.com/windows/mediaplayer/en/download/'
    id='mediaPlayer' displaysize='4' autosize='-1'
    bgcolor='darkblue' showcontrols="true" showtracker='-1'
    showdisplay='0' showstatusbar='-1' videoborder3d='-1' width="320" height="285"
    src="geris_game/geris_game.avi" autostart="true" designtimesp='5311' loop="false"> </embed>
    </object>[/code:1:dc08230f53]
    Om video's te gebruiken in een webpagina kunnen er twee verschillende tags gebruikt worden: de embed- of object-tag. Sommige browsers gebruiken de embed-tag en sommige gebruiken de object-tag. Om een filmpje in beide soorten browsers te laten werken worden beide tags vaak gecombineerd. Overigens: volgens de w3 standaard is de object-tag de enige toegestane variant. Meer info: Bye Bye Embed.

    En nu de oplossing voor je probleem. In de embed tag verwijs je naar een ander bestand dan in je object tag. Dus als je "geris_game/geris_game.avi" wijzigt naar "geris_game.avi", dan moet het probleem opgelost zijn.
  • Bedankt Shark voor je antwoord.
    Alleen……..nog steeds alleen geluid en geen beeld, hij blijft op zwart staan
    Zou het een instelling kunnen zijn in IE v 7? Of ergens anders iets wat verkeerd staat?
    In IE v 6 werkt het wel maar IE v7 weigert. Volgens mij moet de oplossing simpel zijn maar wat…….?
  • Hmmm… vreemd. Hier werkt het wel met IE7, wel met WMP 10. Alleen, wanneer de pagina wordt geladen duurt het even omdat hij eerst de hele video download en dan pas begint met afspelen.
  • [quote:e3827e7370="SHARK"]Hmmm… vreemd. Hier werkt het wel met IE7, wel met WMP 10. Alleen, wanneer de pagina wordt geladen duurt het even omdat hij eerst de hele video download en dan pas begint met afspelen.[/quote:e3827e7370]

    Zou het kunnen zijn dat het filmpje met de extensie .avi beter geconverteerd kan worden naar een ander formaat?
    B.v. .asx of .wmv ?
    Wat is een goede converter

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.