Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Lastige gast op Gastenboek

5 antwoorden
  • Ik heb op mijn website een gastenboek staan. Op dit gastenboek heb ik dagelijks een of twee reacties van iemand die alleen maar"Ha" - Ho Yo en dergelijke kreten slaakt. Dit is erg hinderlijk. Hij of zij geeft geen mail adres op, alleen zie ik een CP adres staan. Hoe kan ik achter het e-mail adres of iets dergelijk komen van deze gast, om te vragen op te houden met deze kinderlijke vorm van aandacht vragen. MOLKE.
  • Wat voor gastenboek heb je? Host je 'm zelf of heb je een gratis gastenboek?
  • De site is gehost bij Lycos, en hun hebben kant en klare Gastenboeken die je kan gebruiken. Hier heb er dus eentje van geplaatst. MOLKE
  • [quote:5328b7a702="MOLKE"]De site is gehost bij Lycos, en hun hebben kant en klare Gastenboeken die je kan gebruiken. Hier heb er dus eentje van geplaatst. MOLKE[/quote:5328b7a702] Tja dan doe je er niet veel aan ben ik bang. Als het nou een eigen gastenboek was..
  • Ik heb een tijdje een gastenboek van alx (of zoiets) gehad. Stond op een gegeven moment steeds vol met allerlei Engelse kreten EN linken naar pornosites. Toen ik dara genoeg van had, heb ik zelf een gastenboek geschreven in php. Nooit geen last meer van gehad.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.