Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Iets vreemds, zomaar bestanden van een website op mijn pc

4 antwoorden
  • Hoi, even iets vreemds. Ik maak een website voor een vriendin. Ze heeft het aangevraagd bij Yahoo webhosting. Iemand anders had al ontwerp enzo gemaakt en bestanden in gezet. Ik neem het zeg maar over met mijn eigen design. Ik was nog niet ingelogd ofzo, maar de andere persoon had alles al eraf gehaald zagen we, want de .com adres had geen index meer zagen we. En het oude ontwerp was weg. Ik ging toen inloggen op yahoo, en ik zag idd dat het helemaal leeg was. Nou mooi dacht ik, kan ik goed beginnen met een lege website. Vandaag deed ik mijn computer aan, en er staan een paar bestanden op mijn computer in een map dat wel mijn vriendins naam bevat maar dat ik helemaal niet gebruikt had voor de website. Die bestanden zijn van de oude ontwerp van de andere persoon die offline waren gehaald! Bij voorbeeld plaatjes, swf bestanden en scripts. Hoe kan dit???? Ik heb het nog niet met Frontpage gekoppeld. Ik heb de bestanden gewoon verwijderd, want ik heb er niet veel aan. Maar ik vraag me af waarom de bestanden uitzich zelf op mijn pc hebben geplaatst. Terwijl ik firewall heb en mij altijd wordt gevraagd als iets contact neemt met internet. ...vreemd!!!!
  • Bestanden gaan niet uit zichzelf naar jouw computer hoor :) Dat iemand anders ze erop gezet heef lijkt me ook geen reele situatie (broertje of zusje?) Heb je indertijd niet de pagina opgeslagen op je PC (Bestand opslaan als in IE) oid?
  • nee ook niet, daarom is het zo raar! de bestanden die opeens op mijn pc stonden kende ik helemaal niet...
  • als een website geen index meer toont wil dat nog niet zeggen dat alles weg is. de index is nodig om de eerste pagina te laten zien (om het maar even heel kort door de bocht te zeggen) de andere bestanden kunnen dus nog echt wel op de ruimte van de server hebben gestaan en je zegt ..ik ging toen inloggen... misschien heb je toen ongemerkt de bestanden naar je eigen pc gehaald.....

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.