Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Site check; raf.millar.nl

Drewster
8 antwoorden
 • Hey, ik heb voor het eerst met behulp van een CSM een siteje gemaakt, maar dat is verder eigenlijk niet zo belangrijk. Ik ben eigenlijk op zoek naar een beetje constructief commentaar over de layout/uiterlijk van de site.
  Ik zit er nu al zo lang naar te staren dat ik niet meer weet wat er moet verranderen… Ik kan wel een verse blik gebruiken.
  Nog niet alle links werken en nog niet overal is al content, maar het gaat me vooral om de basis.

  hier is een link; http:/
  af.millar.nl/


  thnx

  Drew
 • ik begrijp dat het je gaat om een site voor spelfanaten.
  waarschijnlijk een cliche van een ouwe zak, maar deze layout laat mij op geen enkele manier denken met een spelfanatensite van doen te hebben.
  ik vind de gedekte kleuren van de lay out fraai, en uiterst rustig, en ik hoor gelukkig geen getoonzette herrie die ik op beurzen in de spellenhoek nog wel eens moet ondergaan.
  wat ik zeggen wil: het lijkt me niet echt afgestemd op je doelgroep.
  misschien moet je mrofficer en gubert eens vragen wat zij van je site verwachten.
 • Ik weet niet echt hoe ik het onder woorden moet brengen maar ik vind de site een beetje saai..
  er mist iets…
 • [quote:bb14d05468="dropkick"]Ik weet niet echt hoe ik het onder woorden moet brengen maar ik vind de site een beetje saai..
  er mist iets…[/quote:bb14d05468]

  Ja, ik begrijp wat je bedoeld, ik weet alleen niet wat…zonder de hele layout overhoop te halen, er mist iets speels…

  @derkdejong, mrofficer en gubert hebben geen enkel verstand van html, en als zij kunnen bloggen zijn ze al lang blij…
  De kleuren zijn losjes gebaseerd op de kleuren van STEAM client ( STEAM site ), de oude site had er nog wat meer van weg ( link ). Het maakt mij niet uit dat het niet perse voor de doelgroup is, het gaat er meer om dat we als vrienden groep er iets mee kunnen.
  Ik weet dat er iets [i:bb14d05468]bij[/i:bb14d05468] moet om de site aantrekkelijker te maken…maar wat?

  [i:bb14d05468]edit: typo[/i:bb14d05468]
 • als die jongens geen verstand hebben van html: prima, want daar hebben ze jou voor.
  html is geen doel, maar een vehikel om iets te bereiken: vormgeving in dit geval.
  al hebben ze geen verstand van html, je kan ze toch vragen of ze er plaatjes bij willen of zoiets? zeggen ze nee, en anderen ook voor wie je die site bedoelt, dan is het toch prima zo?
 • Je zou wat met textures kunnen spelen en/of met brushes om de grote vlakken te onderbreken en het wat rauwer te maken.. Of meer lijntjes/onderbrekingen inbrengen? En/of de login rechtsboven plaatsen (da's ook makkelijker, hoef je niet te scrollen) en linksonder dan wat anders?
 • [dubbel]
 • Paar opmerkingetjes:
   [*:5565dfd234]De ifjes die je vragen om naar FF of opera over te stappenzijn leuk, maar weinig zinvol. Nu gebruik ik privé ook gewoon FF maar ik zou het nogal zwaar irri vinden als ik iedere keer onder mijn neus gewreven krijg dat mijn browser zuigt. [*:5565dfd234]Daarop aansluitend: je verwijst naar illegale content (IE 7). Ook al bied je het zelf niet aan, je bent als beheerder wel strafbaar. Zie Brein. [*:5565dfd234]De gebogen hoek rechtsonder is verschoven (IE 6), zo op het oog een pixeltje of 15. [*:5565dfd234]Het is mij vooralsnog niet direct duidelijk wat het doel van de site is. Een blog, een infosite, een gezelligheidssite? [*:5565dfd234]Om het wat levendiger te maken zou je de groene achtergrond kunnen vervangen door een vlakkenvulling met beelden uit Counterstrike ofzo. Zal je afhankelijk van je ervaring wel een dagje grafisch werk kosten, maar het resultaat kan erg mooi zijn. [*:5565dfd234]Ik zie een simpel logo (met de ster) van Day of defeat. Misscien kun je dat verkleinen en dat gebruiken in plaats van de pijltjes die nu in het menu staan bij Millar.nl enzo.[/list:o:5565dfd234]Verder zou ik niet direct teveel poespas toevoegen. Kijk hoe het is met de vlakkenvulling en de andere bullets en of het dan niet te druk wordt. Ik ben zelf altijd een voorstander van "In simplicity lies beauty".

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.