Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

HTML ed

8 antwoorden
  • Ik gebruikte vroeger altijd Macromedia Contribute om mijn website te bewerken. Nu MOET ik echter HTML gebruiken(ik moet er een teller opzetten). Normaal kan je Edit Page in External Applictation aanklikken, en dan opende Notepad(kan je bewerken en uploaden). Maar bij gaat dat niet(deze toepassing aanklikken is geen optie). Is er nog een andere manier om te bewerken via kladblok en vervolgens te uploaden? Bedankt.
  • Html is in principe gewoon tekst, en kun je dus in een willekeurige teksteditor bewerken. Uploaden kun je met een ftp client, of met een teksteditor met ingebouwde ftp.
  • [quote:b177e2c05c="gerben"]Html is in principe gewoon tekst, en kun je dus in een willekeurige teksteditor bewerken. Uploaden kun je met een ftp client, of met een teksteditor met ingebouwde ftp.[/quote:b177e2c05c] Van dat uploaden met ftp snap ik niet veel. :-?
  • Zo'n teller is neem ik aan gewoon een stukje HTML dat ergens op een bestaande pagina moet komen? Dan kun je dat er gewoon zelf tussen zetten (inderdaad via welke tekst editor dan ook) en vervolgens de site updaten op de gewone manier.
  • [quote:e71b945f2d="akbor75"]Zo'n teller is neem ik aan gewoon een stukje HTML dat ergens op een bestaande pagina moet komen? Dan kun je dat er gewoon zelf tussen zetten (inderdaad via welke tekst editor dan ook) en vervolgens de site updaten op de gewone manier.[/quote:e71b945f2d] Heb ik gedaan, en zie het resultaat.... :-? ==> www.hokjosvercammen.com
  • Je kan toch heel goed de pagina lokaal openen in kladblok en dán de code erin plakken? Weer opslaan, en weer inlezen in contribute. Dan gewoon verzenden naar de server...
  • [quote:4641205df5="teacher"]Je kan toch heel goed de pagina lokaal openen in kladblok en dán de code erin plakken? Weer opslaan, en weer inlezen in contribute. Dan gewoon verzenden naar de server...[/quote:4641205df5] Waar opslaan?
  • opslaan! gewoon op-slaan... op dezelfde plek waar je hem gevonden hebt :)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.