Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

[sitecheck] + extra vraag

perrush
7 antwoorden
 • Hi all,

  ik ben eigenlijk een amateur fotograaf die aan stockfotografie doet. Om mijn 'winkeltje' te promoten heb ik een paar pagina's gemaakt omtrent microstockfotografie. Bedoeling is om nieuwe kopers aan te trekken.

  Nu ben ik überhaubt geen designer, dat zie je wel aan de site (alhoewel die kan er nog wel mee door vind ik dan zelf).

  Maar het grootste probleem is dat ik niet goed weet waar designers naar zoeken. M.a.w. wat is er in mijn artikeltje NIET (goed) uitgelegd dat designers toch interessant / noodzakelijk vinden.

  Vooral daarrond zou ik heel graag feedback hebben. Moesten er foutjes in de code staan mag dat ook altijd, maar maak het niet te moeilijk :)

  Voor ik de URL geef toch even duidelijk maken dat, alhoewel al de links een referal code bevatten, ik hier mijn site NIET wil spammen. Ik ben weldegelijk op zoek naar opbouwende feedback omtrent de inhoud en niet zo zeer om snel een paar hits.

  en dan uiteindelijk de URL
  http://www.perrush.be/art_buy_stock_images_01.html

  Greetz
  Stefan
 • De site ziet er goed uit hoor…

  ik denk dat het wel lastig is om je vraag te beantwoorden omdat het volgens mij afhankelijk is van het project dat je doet.
  En dat kan dus elke keer wat anders zijn waar je andere wensen voor hebt.
 • iig bedankt voor het complimentje dropkick. Dan val ik iig al niet helemaal door de mand.

  Misschien ff mijn vraag anders, simpleler, stellen.

  Wat wil zo'n potentiele koper nu eigenlijk weten over die sites ?

  Das eigenlijk de essentie.
 • [quote:2fac1fd347="perrush"]Voor ik de URL geef toch even duidelijk maken dat, alhoewel al de links een referal code bevatten, ik hier mijn site NIET wil spammen.[/quote:2fac1fd347]Je had hier beter naar Home kunnen linken…. Want zo lijkt het best veel op spam.

  Maar goed, jouw extra vraag… is dat de laatste vraag? Wat kopers willen weten van een site als dit?
  Ik denk dat geïnteresseerden gewoon info willen, of jouw site daarin voorziet (als doorgeefluik) is het enige wat hier relevant is.
  Verder zal het hen denk ik worst wezen.
 • Ali,

  naar mijn home linken ? das toch niet de bedoeling. Ik heb een vraag specifiek over dit deel, daar staat de rest imho volledig los van.

  En mijn 'extra vraag' is niet wat koper van mijn site of van die verkoopssites vinden. Maar wat ze over de verkoopssites willen weten. Naar welk soort info is een designer opzoek als hij voor het eerst foto online wil kopen ?

  Dat is het soort info dat ik in mijn site wil geven. En idd, dus gewoon als 'doorgeefluik'.
 • Het is niet anders als googlen met Google. Designers zoeken ook met een ‘advanced search page’ zoals deze op categorieën, omdat ze zo snel kunnen zoeken op een thema die binnen het design past. That’s it. Designers die ik ken doen dit allemaal (als ze tenminste een stockphoto willen gebruiken). Wat ze verder willen weten is of er copyright op zit of niet. Dus als jij er in slaagt zo'n 'handy page' te creëren denk ik dat je wel wat zoekende designers kunt verwachten.
 • Misschien kun je aangeven welke topics er per site te vinden zijn en in welke mate? En verder is mij niet duidelijk wat termen als 'print run' betekenen. Misschien ben ik niet de doelgroep, maar het lijkt mij zonde om mensen uit te sluiten die de terminologie niet kennen. Verder staan er wel wat taalfoutjes, maar "video's" lijkt mij een belangrijke om aan te pakken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.