Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

foto,s niet meer zichtbaar en bij aanmelden blanco pagina

6 antwoorden
  • Hai allemaal IK heb een leuke site gemaakt met windows live spaces,maar de foto,s die ik er in gezet heb zijn ineens bij mozilla firefox niet meer zichtbaar,wel bij IE,dit geldt ook voor het aanmelden bij firefox,dan krijg ik een blanco pagina,en bij IE doet hij het wel.ik denk dat ik iets mis maar weet niet wat. :cry: vindt firefox een prettiger internet programma,ik heb poiwerpoint geinstalleerd java,niks helpt. Help!
  • [quote:8f5d200570="1nge`"]vindt firefox een prettiger internet programma,ik heb poiwerpoint geinstalleerd java,niks helpt. Help![/quote:8f5d200570]En dat is het ook :D . Waarom je denkt dat je powerpoint of java nodig hebt begrijp ik niet helemaal... Als je een linkje stuurd naar de site dan kunnen we er misschien iets mee, met deze informatie is zelfs een onderbouwde gok niet mogelijk... Het is ook beter(/makkelijker) om je site te maken voor Ff omdat die een betere ondersteuning heeft voor de web standaarden, als je site dan nog niet goed werkt in IE is daar meestal wel een oplossing voor te vinden (andersom is iets moeilijker).
  • nou dat komt omdat ik die eruit had gehaald.nu dus opnieuw geinstalleerd. hier is de link http://stalencamping-dejagtlust.spaces.live.com/?lc=1043
  • Tja, ik zie geen verschil tussen de site in firefox, en Internet Explorer 6 of 7. Misschien kan je iets specifieker zijn over wat er nou niet wil lukken.
  • nou,op de voorkant zie je dus de foto,s en bij mij zie ik een leeg vakje,wil ik me aanmelden dan krijg ik ee blanco pagina,snap er niks van
  • Ik zie ook gewoon foto's Gooi anders je cache eens leeg?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.