Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

java script anders?

None
7 antwoorden
 • hoi ik heb een leuke javascript maar nu heb ik een vraag ik probeer de links eruit te halen zodat ze niet op de tekst kunnen klikken als ik de links weghaal krijg ik een error iemand een idee hoe te verkomen dat er een link opent als je er op klikt ?
  ook te zien http://www.leejoo.nl/java/tickertapes/oneindige_scroller.htm

  sorry code was onduidelijk
 • Het mag dan laat zijn, maar zou je toch de vraag nog eens kunnen stellen? Dit keer met correct hoofdletter- en leestekengebruik a.u.b., dan hoeven we niet zo te puzzelen wat er precies staat. Dank U!

  - Bas
 • [quote:1e3576a5bc="BasHamar"]Het mag dan laat zijn, maar zou je toch de vraag nog eens kunnen stellen? Dit keer met correct hoofdletter- en leestekengebruik a.u.b., dan hoeven we niet zo te puzzelen wat er precies staat. Dank U!

  - Bas[/quote:1e3576a5bc]

  sorry bas maar das de code kan ik niets aan doen he de link is beter :P
 • Je wil dus eigenlijk een lichtkrant, maar dan zonder links. Misschien heb je hier dan iets aan:

  http://www.handleidinghtml.nl/html/lichtkranten/lichtkranten02.html

  Hoef je er ook geen links uit te slopen. :wink:
 • [quote:4ff2a79f10="michelsw"]Je wil dus eigenlijk een lichtkrant, maar dan zonder links. Misschien heb je hier dan iets aan:

  http://www.handleidinghtml.nl/html/lichtkranten/lichtkranten02.html

  Hoef je er ook geen links uit te slopen. :wink:[/quote:4ff2a79f10]

  dank je maar die zit staandaard ook in frontpage :D deze is gewoon goed en met de fade functie erin leuke tikker maar wou dat iemand die link code eruit kon halen als je die wist dan geeft hij niets meer weer :evil:
 • Het marquee element is natuurlijk "not done" tegenwordig he…

  Daarnaast is dit het HTML/CSS/Flash forum onderdeel en dus niet Javascript, als je wat beter had gekeken vond je ook een "Webprogrammeren & scripting " onderdeel.

  De oplossing zit in deze regel (komt 2 keer voor, regel 108 en 124 van de javascript):[code:1:be9b20b4f4]content+="<a href=\""+textlink[i]+"\" target=\""+texttarget[i]+"\" style=\"position:relative;font-family:'"+textfont+"';font-size:"+textfontsize+"pt;font-weight:"+textweight+";text-decoration:"+textdecoration+";color:"+textfontcolortoggle[i]+";font-style:"+textitalic+";\" onMouseOver=\"this.style.color='"+textfontcolorrollover+"'\" onMouseOut=\"this.style.color='"+textfontcolortoggle[i]+"'\">"[/code:1:be9b20b4f4]Hier kan je het anchor element uit slopen en vervangen voor een <span> oid.:[code:1:be9b20b4f4]content+="<span style=\"position:relative;font-family:'"+textfont+"';font-size:"+textfontsize+"pt;font-weight:"+textweight+";text-decoration:"+textdecoration+";color:"+textfontcolortoggle[i]+";font-style:"+textitalic+";\" onMouseOver=\"this.style.color='"+textfontcolorrollover+"'\" onMouseOut=\"this.style.color='"+textfontcolortoggle[i]+"'\">"[/code:1:be9b20b4f4]
  Als laatste wil ik alleen nog zeggen dat uit een oogpunt van design dit een enorm lelijk onderdeel van je site gaat worden…maar veel geluk ermee :wink:
 • he thx voor de hulp zal volgende keer beter opletten :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.