Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Update website

7 antwoorden
  • Hallo, Een tijd geleden gaf ik hier de website www.gerritsgendt.nl op met het verzoek voor een sitecheck. Nu weer, maar dan met de nieuwsgierigheid naar suggesties voor vernieuwingen. Als ontwerper weet ik al een aantal dingen, maar hoe kijken anderen ertegenaan? Ik wil de website updaten met wat uiterlijke aanpassingen, de functionaliteit en de inhoud. Willem
  • Even snel gekeken, ziet er goed uit. Strak! Leuk die plaatjes bovenin en dat rode balkje links. Naviatie en logo kleuren vormen een mooi geheel. Een ding wat me een beetje stoort is de waas om de bus op de voorpagina. De hele site is reuze strak en actueel vormgeven. Die waas om de bus is naar mijn idee niet helemaal "hip" meer. Wellicht is het leuk om de bus los te knippen van de achtergrond en 'm daarna zo'n Web 2.0 reflectie te geven ofzo? [img:123ece7c39]http://www.jdavidmacor.com/wp-content/uploads/2007/01/7.jpg[/img:123ece7c39] http://www.jdavidmacor.com/2007/01/05/master-the-web-20-style-reflection/
  • En verder wordt bij mij de site met een scroll bar (verticaal) weergegeven. Dat terwijl er vrij veel witte ruimte op de site zit. Ik persoonlijk vind dat licht storend (immers je maakt het de gebruiker onnodig lastiger om de site te gebruiken). Mijn resolutie is 1280x800.
  • Die scrolbalk is volgens mij alleen op de pagina's waarvan de inhoud wat langer is. Komt ik niet onderuit denk ik.
  • Nee snap ik.. maar bijvoorbeeld ook de voorpagina heeft een scrollbar. (daarnaast stip ik ff aan dat de resolutie ook niet ongebruikelijk is)
  • Ik denk dat het gaat om een horizontale scrollbar die vervelend is (winxp/firefox2, 1024x768)?
  • Complimenten, ik heb er weinig aan toe te voegen. Hij is overzichtelijk en strak. Die horizontale scrollbalk vind ik idd ook storend. Volgens mij komt dat door de afbeelding bovenaan die (onnodig?) 900px breed is.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.