Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Verschillen FF2 en FF3?

3 antwoorden
  • //Vroeg me af of dit bij software of webdesign hoort, hoop dat ik het goede gekozen heb, zoniet, mijn excuses. Anywho: het zal niet veel mensen ontgaan zijn dat Firefox 3 onlangs uit is gekomen. Wat ik me nu afvraag: loont ivm het checken van sites op browsercompatibillity om versie 2 en 3 naast elkaar te installeren? Of is er wat dat betreft niets significants gewijzigd?
  • FF2 en FF3 veranderen de websites niet. je kan gewoon FF3 gebruiken om elke website op de FireFox manier te bekijken ;)
  • Er is wel degelijk een aantal significante verschillen, welke voor een groot deel door [url=http://www.sitepoint.com/article/firefox-3-whats-new-whats-hot/4]Sitepoint is opgesomd[/url] (Vanaf onderaan pagina 4; "A Developer’s Dream"). Nu zullen de meeste mensen geen gebruik maken van deze technieken, maar als je dat wel gaat doen dan is het goed om er rekening mee te houden. Overigens is het ook zo dat nieuwe versies van Firefox doorgaans sneller rouleren dan versies van bijv IE. Maw; over een jaar verwacht ik dat het gros al is overgestapt naar versie 3 en dat je versie 2 kunt negeren, net zoals eigenlijk nu al gebeurt met versie 1.5. Netjes is het niet, maar het bevordert enorm de mogelijkheden zonder al te veel problemen. Iemand trouwens een idee of FF3 op termijn via de auto-update aangeboden gaat worden? - Bas

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.