Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

INDEX.html door sturen naar LINK niet gevonde dan naar ERROR

3 antwoorden
  • Hallo allemaal. Ik wil graag een script maken voor een Link en een Error page. Index.html Link.html Error.html Het Index.html moet dienen als de hoofd bestand. Ik wil een sript in de Index.html dat hij eerst het Link.html bestand gaat zoeken en weergeven. Kan hij het bestand niet vinden, dan gaat hij de Error.html bestand opzoeken en weergeven. Het Index.html mag ook javascripts/meta hebben. kan iemand mij helpen?
  • Dit zou ik eerder server side oplossen dmv een php of perl script. javascript kan je alleen goed gebruiken als de bestandsnaam bekend is. t.
  • [quote:80cb17a5cf="teacher"]Dit zou ik eerder server side oplossen dmv een php of perl script. javascript kan je alleen goed gebruiken als de bestandsnaam bekend is. t.[/quote:80cb17a5cf] Dat is ook het probleem, ik heb een ROUTER die USB ondersteund en het ROUTER heeft ook een HTTP server en hij kan geen PHP of PERL ondersteunen alleen HTML daarom een HTML in combinatie met JAVASCRIPT zou mijn probleem oplossen. Ik heb voldoende script in PHP en het werkt ook, maar ik zou het graag willen in HTML/JAVASCRIPT.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.