Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Sitecheck - buitenactiviteit.nl

libralion
7 antwoorden
 • http://www.buitenactiviteit.nl


  Wat vinden jullie ervan?
  Nog goede tips?

  [i:bed3f00d51]
  Buitenactiviteit; voor al uw (outdoor) samenwerking en teambuildings dagen!
  Een leuke dag door interessante, en gezellige samenwerkings activiteiten.
  [/i:bed3f00d51]
 • Theme komt van Techdesigns, dus mag ik vragen wat je zelf precies gedaan hebt?
 • Ziet er prima uit, maar gezien de opmerking van Ger wacht ik je antwoord even af, want ik wil wel zeker weten waar ik op moet checken.
  Toch alvast twee opmerkingen:
  - Persoonlijk ben ik geen liefhebber van voorpagina's / splash screens. Ze houden me alleen maar op onderweg naar de informatie die ik wil lezen.
  - Het is niet slim om een "XHTML-valid" link van het W3C op je site te zetten als je 89 errors hebt.
 • De layout code komt van Techdesigns.
  Verder heb ik bijna alles aangepast wat visueel is.

  [img:46e5becdd5]http://img257.imageshack.us/img257/8987/screenshotdr6.png[/img:46e5becdd5]
  Dit was oude design

  [img:46e5becdd5]http://img87.imageshack.us/img87/8564/screenshotbq8.png[/img:46e5becdd5]
  En dit heb ik er vorige week van gemaakt (nu weer iets anders)
 • Ik zou die HTML-code van dat template niet gebruiken. Aan de ene kant gebruik je All-In-One-SEO-pack, aan de andere kant is structuur van je code vanuit SEO-oogpunt helemaal niet handig opgezet. Dan kun je beter eentje nemen waar over is nagedacht, zoals Sandbox. En als het design niet meer van Techdesign meer is, zou ik de tekst daarover weghalen…

  Verder ziet het er wel mooi uit, maar waar is op de voorkant de samenwerking/ teambuilding/ gezelligheid die je meldt?

  Ook zou ik meer woorden samenvoegen. In de titel staat 'buitenactiviteit website' en in de content staat 'buiten activiteiten'. Wat is het nou? Maar los daarvan is het ook 'contactformulier' e.d., eigenlijk alle woorden die je los hebt geschreven maar bij elkaar horen, zou je moeten samenvoegen. Zie www.spatiegebruik.nl .

  Overigens zou ik als bezoeker van een website over buitenactiviteiten niet zozeer willen weten of je websites kunt bouwen, maar of je geschikt bent. Die 'over ons' lijkt een soort portfoliopagina, maar is erg onoverzichtelijk. En dan blijkt bij 'Over [i:9f94d9ff95]ons[/i:9f94d9ff95] opeens dat je alles in je eentje doet?
 • [quote:cde12d09f9="boelieboelie"]Ik zou die HTML-code van dat template niet gebruiken. Aan de ene kant gebruik je All-In-One-SEO-pack, aan de andere kant is structuur van je code vanuit SEO-oogpunt helemaal niet handig opgezet. Dan kun je beter eentje nemen waar over is nagedacht, zoals Sandbox. En als het design niet meer van Techdesign meer is, zou ik de tekst daarover weghalen…

  Verder ziet het er wel mooi uit, maar waar is op de voorkant de samenwerking/ teambuilding/ gezelligheid die je meldt?

  Ook zou ik meer woorden samenvoegen. In de titel staat 'buitenactiviteit website' en in de content staat 'buiten activiteiten'. Wat is het nou? Maar los daarvan is het ook 'contactformulier' e.d., eigenlijk alle woorden die je los hebt geschreven maar bij elkaar horen, zou je moeten samenvoegen. Zie www.spatiegebruik.nl .

  Overigens zou ik als bezoeker van een website over buitenactiviteiten niet zozeer willen weten of je websites kunt bouwen, maar of je geschikt bent. Die 'over ons' lijkt een soort portfoliopagina, maar is erg onoverzichtelijk. En dan blijkt bij 'Over [i:cde12d09f9]ons[/i:cde12d09f9] opeens dat je alles in je eentje doet?[/quote:cde12d09f9]

  Tja, ik weet niet precies hoe het zit met copyright..
  Heb plaatjes en kleuren wel verandert, maar de code is niet zo heel veel verandert.

  Op de voorkant staan ook de woorden samenwerking, teambuilding en gezelligheid. (in het plaatje zelf)

  Oke, ik zal even kijken naar de spaties.

  De over ons pagina moet nog worden aangepast, er komen nog 2 medewerkers bij.

  Bedankt.
 • Ff een paar punten van kritiek, op de main pagina (…/website/):
  [list:0da448bf92][*:0da448bf92]Ik vindt de header een beetje onnodig hoog, ik zit op een 22" scherm te kijken en bijna 1 derde van het browser venster is header.
  [*:0da448bf92]Boven aan het scherm staat dan :
  BUITENACTIVITEIT WEBSITE
  SAMENWERKING | TEAMBUILDING | GEZELLIGHEID
  Dat komt dan ook weer terug in het plaatje, ik heb eigenlijk de neiging om op samenwerking, teambuilding of op gezelligheid te klikken, maar dat zijn geen links.
  [*:0da448bf92]Iedereen weet dat het een website is, waarom dat erbij zetten?
  [*:0da448bf92]Verder kan de code wel een beetje worden geoptimaliseerd, bijvoorbeeld; dit is een beetje een vreemde manier om een plaatje in je pagina te zetten…:[/list:u:0da448bf92][code:1:0da448bf92]<table border="0" width="75%">
  <tbody>
  <tr>
  <td><img src="http://www.buitenactiviteit.nl/website/images/image2.jpg" alt="" align="left" /></td>
  <td>
  <table border="0" width="75%">
  <tbody></tbody>
  </table>
  </td>
  </tr>
  </tbody>
  </table> [/code:1:0da448bf92]Verder is het wel een leuk design, in hoeverre het dan weer past bij het onderwerp is een kwestie van smaak.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.