Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Gastenboek met login

6 antwoorden
  • Ik zoek al heel lang naar een simpel gastenboek dat voor iedereen zichtbaar is maar waarop je alleen kunt posten nadat je bent ingelogd. Eigenlijk zoals dit forum maar dan een basic gastenboek. Lijkt een simpel te vinden iets maar ik heb gezocht van hotscripts t/m alle guestbook sites maar kan het niet vinden. Kan iemand mij helpen?
  • Als je een CMS als joomla gebruikt zijn hier modules voor te vinden zoals hier. http://extensions.joomla.org/ Als het voor een HTML / PHP website is, kan je hier eens kijken. http://www.sitemasters.be/?pagina=scripts/scripts&cat=6 http://www.phphulp.nl/php/scripts/ http://www.phpfreakz.nl/library.php
  • Dank je Maxstar maar hier kan ik ook niet vinden wat ik zoek. Gastenboeken genoeg maar ik zie er geen een waarbij de gast moet inloggen (registreren) om te kunnen reageren.
  • Bij deze moet je geregistreerd zijn om berichten te plaatsen, niet-geregistreerde leden kunnen wel berichten bekijken. http://www.phpjunkyard.com/php-guestbook-script.php
  • Sorry hoor maar op de test-versie van dit gastenboek kon ik gewoon een bericht plaatsen. Het lijkt een optie die toch makkelijk ergens te vinden moet zijn maar tot op heden dus nog geen succes... wel bedankt weer voor de hulp.
  • Dit moet een Private Guestbook zijn. http://hpnadig.net/Scripts

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.