Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Sitecheck + Tips

6 antwoorden
  • Ik ben druk aan het werk met de website[url=http://nld.pellpc.nl] PellPC.nl[/url]. Graag zou ik jullie willen vragen eens rond te kijken hoe je de navigatie vindt, het design vindt etc. Dank alvast voor alle tips . Gr, LFS
  • De positionering van je tekst op vervolgpagina's is niet helemaal correct volgens mij. Als ik bevoorbeeld op "beveiligen" klik dan wordt er een nieuwe pagina getoond waarbij de tekst teveel naar links staat en de verticale lijn door de tekst heen loopt. De site an sich vind ik wel relax, geen felle kleuren, lekker duidelijk. ---> En wat een enorme ergenis is de "auto refresh" optie die je op het forum gebruikt. Ben je aan het registreren, kun je na 30 seconden dankzij de auto refresh weer opnieuw beginnen......
  • Ik heb de auto-refresh gesloopt ;) De andere aanmerking zie ikzelf niet. Mag ik misschien eens een screenshot zien van het scherm bij jou?
  • Ik vind het wat lastig om hierop te reageren want het gaat zo te zien om Joomla met een gedownloadde template. En aangezien je niet aangeeft welk gedeelte van de template je zelf hebt aangepast vertaal ik je vraag dus voor mezelf even naar: "Voldoet deze template in het kader van design en navigatie?" Het antwoord is: de navigatie werkt hier uitstekend. Niks meer aan veranderen wat mij betreft. Het design vind ik wat saai. Veel zwart-wit, te weinig afwisseling. Hij knalt niet echt boven de rest uit eerlijk gezegd. Ik denk dat er andere templates te vinden zijn die er beter uitzien. Maar dat alles is ook een kwestie van persoonlijke smaak natuurlijk.
  • Gooly, hoe zou ik dat kunnen verbeteren. Kijk, de template kan ik natuurlijk zo aanpassen aan de wensen van de gasten. Maar welke kleuren zijn dan mooi om in dit geval te gebruiken?
  • Een simpele vraag met een moeilijk antwoord :-) Het is niet zo 1-2-3 te zeggen wat je aan moet passen, maar dingen die me opvallen zijn b.v. je logo. Dat zou wat meer in mogen houden dan alleen witte tekste op een grijze achtergrond. Verder zou ik een extra kleur in het thema introduceren die lekker afwijkt van het grijs/witte dat het nu is. En die kleur kun je b.v. gebruiken voor headers, hyperlinks of borders. Verder zou ik iets met de achtergrond doen. Dit is ook maar zo... wit. Je kan iets met een subtiele achtergrond afbeelding doen, of gewoon alleen al maar verschillende secties van een licht afwijkende achtergrondkleur voorzien. Voor dit alles geldt wel: "Geniet, maar HTML met mate" :-) Dat een site niet te druk moet zijn heb je uitstekend begrepen. Maar ik vind dit wel een beetje erg "niet te druk". Dat mag van mij best wel wat meer.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.