Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Foto omdraaien

4 antwoorden
  • Ik ben op zoek naar een manier waarop of programma waarmee ik een foto kan omdraaien op het moment dat er op geklikt wordt. Stel je de sportplaatjes voor met aan de voorzijde een foto en aan de achterzijde wetenswaardigheden. Als er op een foto geklikt wordt moet deze omgedraaid worden, liefst geanimeerd, en moeten de wetenswaardigheden getoond worden. E.e.a moet op een website komen. Iemand een suggestie? Vast bedankt!
  • Zoiets zal alleen lukken met flash, en dan nog zal het niet iets zijn dat door een beginner gedaan kan worden... Een beetje te hoog gegrepen ben ik bang... Ik zou gaan voor een subtiel hover effect misschien met een beetje javascript voor de overgangen, en dan nog zal het niet makkelijk zijn.
  • In het uiterste geval kun je een rollover javasciptje gebruiken maar dat is 'cosmetisch' gezien de minst fraaie oplossing natuurlijk. De gevallen waar ik zoiets met een mooie animatie heb gezien waren inderdaad zonder uitzondering flash animaties. [edit] Misschien is er iets te vinden via [url=http://www.hotscripts.com/]Hotscripts[/url]? Als je zoekt in de Flash scripts naar flip of i.d. [/edit]
  • Ik ben met flash bezig geweest. het probleem is dat je in flash een plaatje niet kunt shape-tweenen. Je kunt alleen maar een mask gebruiken en dat is niet zo mooi.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.