Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Sitecheck: http://www.infekteddesigns.nl

BassWave
20 antwoorden
 • dit is min eigen wordpress blog, er zal nog wat extra's opkomen zoals nog een Testbay en een soort Scripts playground.

  iemand ideen tips of kritiek?

  http://www.infekteddesigns.nl
 • Wat kleine dingetjes:
  Het onderscheid tussen posts zou duidelijker kunnen, misschien door wat meer witruimte te gebruiken of een ander visueel scheiding.
  Het hover effect van de "knopjes" onder iedere post kan je niet meer zien als ze wat lager op de pagina zitten en dus een zwarte achtergrond hebben.
 • Druk, veel reclame, ik kan niet zien wat nou nieuws is en wat reclame.

  Je geeft aan dat men zich kan abonneren op RSS. Lijkt me dat ik eerst eens goed rondkijk om te zien wat er voor voordeel aan zit voordat ik me zo maar klakkeloos ergens voor aanmeld.

  Niet echt iets voor een voorpagina dus.
 • [quote:ccc01f01a1="Rumaro"]Druk, veel reclame, ik kan niet zien wat nou nieuws is en wat reclame.

  Je geeft aan dat men zich kan abonneren op RSS. Lijkt me dat ik eerst eens goed rondkijk om te zien wat er voor voordeel aan zit voordat ik me zo maar klakkeloos ergens voor aanmeld.

  Niet echt iets voor een voorpagina dus.[/quote:ccc01f01a1]

  waar zie jij reclame?
 • Wat dacht je van rechtsonder ?, daar zie ik bv Nokia voorbijkomen.
 • Misschien zou je ook je eigen teksten kunnen schrijven. Of op zijn minst aan bronvermelding doen.
 • [quote:7af3b0fa81="vuurtoren"]Misschien zou je ook je eigen teksten kunnen schrijven. Of op zijn minst aan bronvermelding doen.[/quote:7af3b0fa81]

  was al gebeurt!
  Zat al een trackback in dus… ;)

  [quote:7af3b0fa81="Rumaro"]Wat dacht je van rechtsonder ?, daar zie ik bv Nokia voorbijkomen.[/quote:7af3b0fa81]

  Is dat reclame dan?
 • Kom op he.. jongens,, niet zo spammen..
  In mijn ogen is "Nokia" geen reclame als er een artikel over is geschreven.. Wat dus het geval is..

  Volgende onderwerp :wink:
 • Kleine Update,
  Heb een achtergrond van #444 op mn website gezet als achtergrond voor de tekst :P
 • Bovenkant van de artikelen op de index, en artikel pagina's, zou je op de zelfde hoogte moeten laten beginnen als de bovenkant van de sidebar.
  Om de algemene stijl een beetje door te zetten zou je de headers van de artikelen op je index de zelfde vorm oid kunnen geven als die "home"/"mobile nieuws"/ect balk, eventueel met dat lichte randje… of een vergelijkbare (doorzichtige) achtergrond zoals de sidebar.
  Je kalender lijkt weinig functioneel, en naar mijn mening is je sidebar een beetje breed.
 • [quote:fe395cced4="Drewster"]Bovenkant van de artikelen op de index zou je op de zelfde hoogte moeten laten beginnen als de bovenkant van de sidebar.
  Om de algemene stijl een beetje door te zetten zou je de headers van de artikelen op je index de zelfde vorm oid kunnen geven als die "home"/"mobile nieuws"/ect balk, eventueel met dat lichte randje…[/quote:fe395cced4]

  de tekst begint in FF op dezelfde hoogte als de tekst in de sidebar, alleen door het achtergrondje achter de artikelen lijkt hij hoger te staan.

  […]artikelen op je index de zelfde vorm oid kunnen geven als die "home"/"mobile nieuws"/ect balk, eventueel met dat lichte randje[…]

  kan je dat wat beter uitleggen?
 • [quote:15203c5b28="BassWave"][quote:15203c5b28="vuurtoren"]Misschien zou je ook je eigen teksten kunnen schrijven. Of op zijn minst aan bronvermelding doen.[/quote:15203c5b28]

  was al gebeurt!
  Zat al een trackback in dus… ;)[/quote:15203c5b28]

  Ja… dus?
  Een trackback is iets anders dan bronvermelding.
 • [quote:2386723ce7="vuurtoren"][quote:2386723ce7="BassWave"][quote:2386723ce7="vuurtoren"]Misschien zou je ook je eigen teksten kunnen schrijven. Of op zijn minst aan bronvermelding doen.[/quote:2386723ce7]

  was al gebeurt!
  Zat al een trackback in dus… ;)[/quote:2386723ce7]

  Ja… dus?
  Een trackback is iets anders dan bronvermelding.[/quote:2386723ce7]

  staat er ook al bij :P
 • Ja, achteraf.
 • [quote:2b195a37c6="BassWave"]de tekst begint in FF op dezelfde hoogte als de tekst in de sidebar, alleen door het achtergrondje achter de artikelen lijkt hij hoger te staan.[/quote:2b195a37c6]Ik bedoel ook de achtergrond, trouwens zie ik hier toch duidelijk dat ook de tekst niet op dezelfde hoogte staat. Mooiste zou zijn als beiden om ze zelfde hoogte beginnen. (contentwrapper een top margin van 15px geven, topTitle top padding verkleinen naar 5px)

  [quote:2b195a37c6="BassWave"][…]artikelen op je index de zelfde vorm oid kunnen geven als die "home"/"mobile nieuws"/ect balk, eventueel met dat lichte randje[…]kan je dat wat beter uitleggen?[/quote:2b195a37c6]Door de zwarte achtergrond (en de afwijkende plaatsing/witruimte) hebben de artikelen in de index een afwijkende stijl. Door ze bijvoorbeeld een zelfde achtergrond te geven als de elementen in je "sidebar" (.topPost {background-image:url(images/bg-trans.png);}) vormt het wat meer een geheel.
 • [quote:eab2ae3c18="Drewster"][quote:eab2ae3c18="BassWave"]de tekst begint in FF op dezelfde hoogte als de tekst in de sidebar, alleen door het achtergrondje achter de artikelen lijkt hij hoger te staan.[/quote:eab2ae3c18]Ik bedoel ook de achtergrond, trouwens zie ik hier toch duidelijk dat ook de tekst niet op dezelfde hoogte staat. Mooiste zou zijn als beiden om ze zelfde hoogte beginnen. (contentwrapper een top margin van 15px geven, topTitle top padding verkleinen naar 5px)

  [quote:eab2ae3c18="BassWave"][…]artikelen op je index de zelfde vorm oid kunnen geven als die "home"/"mobile nieuws"/ect balk, eventueel met dat lichte randje[…]kan je dat wat beter uitleggen?[/quote:eab2ae3c18]Door de zwarte achtergrond (en de afwijkende plaatsing/witruimte) hebben de artikelen in de index een afwijkende stijl. Door ze bijvoorbeeld een zelfde achtergrond te geven als de elementen in je "sidebar" (.topPost {background-image:url(images/bg-trans.png);}) vormt het wat meer een geheel.[/quote:eab2ae3c18]

  Toptitle:
  [code:1:eab2ae3c18]
  .topPost h2.topTitle a {
  font-size: 15pt;
  font-weight: normal;
  color: #FFF;
  letter-spacing: -2px;
  }
  .topPost h2.topTitle a:hover {
  text-decoration: none;
  color: #abd1ea;
  }
  [/code:1:eab2ae3c18]

  #Contentwrapper
  [code:1:eab2ae3c18]
  #contentwrapper {
  float:left;
  width: 560px;
  margin: 0 0 15px 0;
  padding: 0;
  }
  [/code:1:eab2ae3c18]

  Wat te doen?
  ik kom er niet uit :\
 • style.css (line 21)[code:1:b0da591541]
  h1, h2, h3, h4, h5, h6, p {
  margin:0;
  padding:5px 0 10px;
  }[/code:1:b0da591541]
  style.css (line 261)[code:1:b0da591541]
  #contentwrapper {
  float:left;
  margin:15px 0;
  padding:0;
  width:560px;
  }[/code:1:b0da591541]
 • thanks drew!
  :D t werkt
 • *stomp*

  iemand nog wat toe te voegen?
 • Ik heb nog wel iets toe te voegen:

  http://wordpress.org/extend/themes/pixeled

  Je gebruikt gewoon een standaard Wordpress Theme met wat plugins….
  Wat valt er te checken?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.