Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Pagina verpsringt na openen

3 antwoorden
  • Als je onze website www.neophema-werkgroep.nl bezoekt met IE of FF, dan zie je eerst een paar seconde een wit scherm, en dan pas laad de pagina normaal. Die website hebben we eerst op everyoneweb.com/neophemawerkgroep gemaakt, en vervolgens de pagina's opgelslagen via Pagina -> Bron. Er staan volgens mij veel te veel javascripts in en een van die scripts veroorzaakt het denk ik. Maar welke? Welk javascript zou zo iets kunnen veroorzaken? Welke scripts kan ik er zowiezo uit gooien?
  • Er staat zo ongeveer een kilometer javascript in de broncode. Wellicht kun je die extern maken? Je zou de stylesheets ook bovenaan kunnen zetten. Of de achtergrond in de <body> tag specificeren. Vind het trouwens maar een belachelijke hoeveelheid code voor een op zich erg simpele pagina.
  • Ergens midden in een tabel staat: <!-- THIS LINE GOES IN THE <HEAD> OF YOUR HTML PAGE --> <script language="javascript" src="http://localhost/music/wasp.js"></script> <!-- THIS LINE GOES IN THE <HEAD> OF YOUR HTML PAGE --> <script language="javascript" src="http://localhost/music/wasp.js"></script> Die localhost.. die doet de laadtijd geen goed.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.