Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Nieuwe website beoordelen

Anoniem
Gooly
8 antwoorden
 • Wij zijn een klein webdesign bedrijfje dat zich richt op het MKB. Ons sterke punt is websites bouwen die iedereen kan bijhouden zonder standaard ontwerp te leveren.

  Onze oude website was werkelijk bagger en absoluut geen visitekaartje. Daarom hebben we nu zelf ook een nieuwe website gemaakt..

  KLIK

  Graag beoordelen op code, ontwerp, gebruik… eigenlijk zijn alle opmerkingen welkom!
 • Ja, duidelijk beter dan de oude;)

  Mooie site, goed ook dat ondanks het grote achtergrond plaatje de site maar +- 300 kb is. Ik zie alleen niet waarom een gebruiken tussen drie kleuren zou moeten kunnen kiezen (ik vind de geel groene het beste werken) en dat balkje bovenaan doet een beetje afbreuk aan het ontwerp.

  Ik heb verder maar twee aanmerkingen; ik krijg de neiging op op de headers te klikken ipv op de linkjes onderaan de drie tekst kolommetjes, wat niet betekend dat dat ook zo zou moeten werken… en waarom gebruiken jullie tabellen terwijl er geen tabulaire data wordt gepresenteerd.
 • als drewster niet over een bovenste balkje had gesproken, had ik het nooit ontdekt… want dat valt weg eigenlijk helemaal weg tegen de achtergrond.
  rechtsbovenin de verwijzing naar de blog is meer een insider-ding, want geen title die je even komt vertellen wat je onder die knop tegemoet kan zien, en de gebruikte letter valt uit de toon.
  tussen het plaatje en de drie tekstkolommen staat ook nog een witte tekstregel: hoe ik ook probeer: ik zie alleen de onderste 10% van die letters.
 • ‘Eenvoudig Persoonlijk Snel Design’ is teveel voor een statement en bekt ook niet. Het lettertype spoort ook totaal niet met het emaux logo. De uitvoering - het letterschuiven en kantelen en die spetters - is chaotisch, clichématig en bezit geen enkel kenmerk van een bedrijfs ‘brand’.

  Het gaat tenslotte om identiteit, om herkenning en uiteindelijk om vertrouwen.

  Dus ik zou die zonnebrillen ook maar laten, want tenzij je je specifiek richt op een bepaalde subcultuur geven zulke ‘looks’ helemaal het verkeerde beeld. Voor het MKB is dit zelfs behoorlijk naast de pot.

  Kortom: Wie of wat is precies jullie doelgroep? Stel je eerst die vraag. Als je dat weet kun je je wellicht ook beter richten op de vorm.
 • Even snel:

  Donker.. Niet fris, niet helder.
  De bovenste 50% van het scherm is logo en de rest hangt eronder.

  Maak hem eens wit / zilver / grijs oid?
  Vind een mooi plekje voor een logo.
 • Wij zijn een klein webdesign bedrijfje

  Graag beoordelen op code, ontwerp, gebruik…[quote:6ccc3979aa]

  Ik vraag me af wie hier nou de designer en coder is. :roll:

  Ga je straks al je websites hier laten keuren ?

  Als webdesigner heb je toch zelf de juiste kennis in huis ?

  Als klant zou ik gelijk hard wegrennen als ik las dat jullie nog om advies moeten vragen. :wink: [/quote:6ccc3979aa]
 • Misschien totaal niet relevant, maar ik zou eenandere naam kiezen.

  Waarom ?

  Emaux, klinkt bijna als heaumeaux. (homo)
 • [quote:2b35d390ef="Rumaro"]Ga je straks al je websites hier laten keuren ?

  Als webdesigner heb je toch zelf de juiste kennis in huis ?[/quote:2b35d390ef]Het is wel zo dat je soms zo in je ontwerp zit dat je niet meer een objectieve blik hebt. Maar als je commercieel websites wilt maken kan je er idd niet op rekenen dat we hier als klankbord gaan dienen.

  [quote:2b35d390ef="Rumaro"]Emaux, klinkt bijna als heaumeaux. (homo)[/quote:2b35d390ef]Dat is wel een beetje ver gezocht, en ik denk ook dat er maar weinig mensen zijn die die associatie maken en ook potentiële klanten zullen zijn

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.