Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Zakelijk Bussiness Portal

Anoniem
OntwerpExpert.com
11 antwoorden
 • Goedenmorgen,

  Ik ben bezig met een Z… http://www.zakelijkbusinessportal.nl ja die inderdaad, er komt nog een kortere domein naam voor, maar deze doet het goed op google.

  Wil iemand het voor mij testen? Werkt het een beetje?

  Er is mij verteld dat het op IE7 niet altijd werkt.

  Wat mis je en wat wil je anders zien?

  Er komen nog veel functie's in, dit systeem ga ik zoal lanceren aangezien ik al enkele deals heb i.v.m kortingen die ik via dit medium kan verschaffen.

  Graag hoor ik meer, wees vrij om je aan te melden!

  Ik heb nog 2 google bonnen liggen, post even een berichtje op Zakelijk………nl dan neem ik contact op met de 2 personen die als 25e en 50e registreerder binnenkomen…

  , Mathieu
 • Lijkt mij nogal commercieel.
 • veel te testen valt er nog niet, maar wat wel opvalt is dat bij iedere link die je aanklikt, die kop hinderlijk knippert. doet gewoon pijn aan de ogen.
  dat je op een zakelijk portal met personlijke gegevens ala hyves enzo moet aanmelden, is weinig zakelijk….
  overigens: vraag je af of je je energie wel goed besteedt aan zo´n portal.
  daar barst het al van op het net, al was het alleen maar omdat vrijwel iedere branche al zoiets (ver uitontwikkeld) heeft.
 • Inderdaad, dat knipperen is niet de bedoeling.

  Even kijken hoe ik dat eruit krijg, het is typerent voor het systeem.

  Ik wijzig meteen de gegevens bij aanmelding.

  Het forum is functioneel, en inderdaad.. er moeten nog wat functies aangesloten worden.
 • Ik heb totaal geen idee voor wie dit bedoeld is, leuk gestrooi met termen als elite member, zakelijke gifts en betere feedback. Echter dat zijn slechts holle marketingkreten. Wat is de doelgroep van de site en wat kunnen ze er verwachten als ze zich registreren. Als dat niet in een oogopslag blijkt, klikt men direct weg.

  [quote:9e9ae24074]Welkom bij een van de snelstgroeiende community's![/quote:9e9ae24074]

  Los van de taalkundige onjuistheden (nl. snelst groeiende communities) is dit natuurlijk een lachertje van de bovenste plank als je iets naar beneden scrolt en dan 1 member ziet staan. :D

  Voor de rest nog veel under construction, ik mag tenminste hopen dat je de profielen nog ff bijschaaft op dit soort zichtbare codebrij:

  _FieldCaption_NickName_View: Adobe
  _FieldCaption_Sex_View: Man
  _FieldCaption_LookingFor_View: Vrouw
 • [quote:02a49ca614="OntwerpExpert.com"]
  Ik ben bezig met een Z… http://www.zakelijkbusinessportal.nl ja die inderdaad, er komt nog een kortere domein naam voor, maar deze doet het goed op google.[/quote:02a49ca614]

  Ik denk dat je je hier vergist.. Hoezo zou die naam het goed doen op google?
  De url heeft nagenoeg geen stimulerende factor..

  Wel is het zo dat als de anchor text waarmee een andere site naar jou verwijst relevant is, dit een extra plusje kan opleveren.

  Stel je hebt een site die heeft: www.foto-spullen.nl
  dan zien we hier 2 relevante woorden: foto en spullen..

  als iemand anders dan een verwijzing naar jou plaatst dan kan hij dat doen door: Foto spullen
  In dat geval kan het van toegevoegde waarde zijn…

  Maar in jouw geval ziet google maar 1 woord… namelijk "zakelijkbusinessportal"
  Nou moet jij me eens iemand noemen die in google dat woord intikt om te zoeken…. Ze zullen hoogstens ingeven in google" Zakelijk business portal". Maar dan had je je site: www.zakelijk-business-portal.nl" moeten noemen.

  Veel belangrijker zijn de waarden in de title tag, een goede H1-H6 verdeling, veel content, strategisch gekozen en geplaatste zoekwoorden, keyword density, slim gebruik van list items en een relevante description (niet zo zeer voor SEO doeleinde, maar meer voor een hogere clickthrough rate"
 • Ik wil de zakenwereld gemakkelijker aan elkaar plakken,

  vaak mis ik op een zakelijk forum de mogelijkheid om gemakkelijk foto's te laten zien, of om even van forum-tempo over te schakelen naar chat.

  Zo zijn er vele dingen die ik vaak mis, ik vind persoonlijk dagt de reguliere community's dan ook niet genoeg voldoen.

  Het systeem wat ik maak gaat daar verandering inbrengen, je kunt hier door 1x te registreren alles doen, en je weet zo zeker dat je op de chat als op het forum dezelfde persoon voor je neus hebt aangezien de naam in de database staat.

  Nu heeft dit systeem een:

  - Volwaardig Forum
  - Chat (Volgende maand werkzaam)
  - Shoutbox (Volgend maand werkzaam)
  - Jobs plaatsen en zoeken
  - Blog plaatsen en zoeken
  - uitgebreid profiel
  - Polls plaatsen
  - Events / Acties met inschrijving
  - en meer!

  Wanneer deze functies gebruikt worden zal ik een Marktplaats gaan integreren en meer "veelgeziene" functies [b:4fc81bc6a4]die ik gewoon onder 1 dak wil hebben.[/b:4fc81bc6a4]

  Het is zeer commercieel, niet iedereen zit in het zakenwereldje, vandaar dat ik ook een onderscheiding ga maken tussen een elite member en een regular member, zo heeft ieder zijn niveau.

  Ik ga 100% voor dit forum, en het voordeel is.. ik kan net zo ver gaan als ik wil, ik ben zelf programmeur :D

  Ik wil dit forum alles geven wat ik meestal op 2-5 websites moet zoeken.

  Mis je zelf iets? Laat het dan weten!

  Mathieu
 • [quote:d4521be86e="OntwerpExpert.com"]
  Mis je zelf iets? Laat het dan weten!
  [/quote:d4521be86e]

  Een gedegen marketingplan…. Maar ik kan me goed voorstellen dat je die wellicht al hebt en deze niet hier ter discussie wilt stellen.
 • Er is aardig over nagedacht,

  maar een discussie waarbij vooruitgang van het portal centraal staat, daar ga ik voor!

  Ik wil vooral weten wat de voor/nadelen zijn, ik zie ze soms namelijk niet of anders als de eindgebruiker.

  maar laat maar komen, de gedachten!


  Even algemeen:
 • [quote:466e0c55d6="OntwerpExpert.com"]
  Ik wil vooral weten wat de voor/nadelen zijn, ik zie ze soms namelijk niet of anders als de eindgebruiker.
  [/quote:466e0c55d6]

  Dat is vooral afhankelijk van de eindgebruiker, de "zakenwereld" is een breed begrip (alles wat niet privé is). Gaat het om een platform als linkedin waar mensen kunnen netwerken/cv's dumpen? Gaat het om een ontmoetingsplek voor mkb-ondernemers? Of richt je je op managers van grote ondernemingen? Ieder zal toch andere verwachtingen hebben en je kan niet allen bedienen. Verder zijn alle doelgroepen vrij druk bezet, die moeten echt direct voordeel/nut zien in zaken als fora, chats e.d. voor ze interesse hebben. Communicatie is geen doel op zich, het is een middel.

  Verder bedenk ik me dat de naam zakelijk business portal een beetje dubbel overkomt. business is natuurlijk altijd zakelijk.
 • Ik zie vooralsnog geen toegevoegde waarde voor dit platform.

  Als je je echt wilt richten op de serieuze business sector en je probeert je binnen die wereld te positioneren… dan moet je wel een hele goeie zijn willen de managers, marketeers, entrepreneurs zich bij jou aanmelden om vervolgens te kunnen chatten en polletjes plaatsen.

  Waarom zouden ze dat willen? Een deugdelijk businessforum zou wel kunnen werken.. maar dan ben jij nummero 726 in Nederland….

  Waarom ga je je niet juist richten op een zeer kleine niche markt waar nog niks voor gedaan is.. kans van slagen is dan velen malen groter. (maar blijft helaas klein)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.