Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Slideshow wordt niet weergegeven op site

None
9 antwoorden
  • Hallo,

    Ik zit met het volgende probleem:

    Mbv Dreamweaver (imageviewer) heb ik een slideshow gemaakt op mijn webpagina. Als ik preview dan wordt alles goed weergegeven, echter als ik de pagina via het internet ga bekijken, dan wordt het venster en de foto's niet weergegeven. Er is ook geen kader of vakje met kruis zichtbaar. Zover ik weet heb ik alles geupload naar de server.

    Heb geen idee waar dit aan kan liggen.

    Heeft iemand een idee?

    Thanks
  • [quote:366c0944c1="Mystery1"]Hallo,

    Ik zit met het volgende probleem:

    Mbv Dreamweaver (imageviewer) heb ik een slideshow gemaakt op mijn webpagina. Als ik preview dan wordt alles goed weergegeven, echter als ik de pagina via het internet ga bekijken, dan wordt het venster en de foto's niet weergegeven. Er is ook geen kader of vakje met kruis zichtbaar. Zover ik weet heb ik alles geupload naar de server.

    Heb geen idee waar dit aan kan liggen.

    Heeft iemand een idee?

    Thanks[/quote:366c0944c1]

    Misschien handig als je een link geeft?
    Dan kunnen we beter zien waar er problemen zijn.

    Johanna
  • [quote:5c95b40f56="libralion"]
    Misschien handig als je een link geeft?
    Dan kunnen we beter zien waar er problemen zijn.

    Johanna[/quote:5c95b40f56]
    Bij deze:

    http://www.essentialbeauty.nl/pages/foto_nagels.html
  • Wat ik zou gauw kan bedekenken is dat de afbeeldingen te groot/zwaar zijn voor het swfje.
    Probeer ze eens te verkleinen tot 400 x 325 (de afmeting van je movie)
    Enneh… geen spaties en alleen kleine letters in je bestandsnamen :)
  • [quote:d3c7a7a741="teacher"]Wat ik zou gauw kan bedekenken is dat de afbeeldingen te groot/zwaar zijn voor het swfje.
    Probeer ze eens te verkleinen tot 400 x 325 (de afmeting van je movie)
    [/quote:d3c7a7a741]
    Thanks voor je reactie. De afbeelding heb ik reeds eerder kleiner gemaakt, afmeting is nog kleiner zelfs dan 400x325.

    Zou het mss aan de grootte in kb/mb kunnen liggen?

    Aanvulling:

    Ik zie nu dat IE de foutmelding geeft "gereed, maar met fouten op de pagina". Als ik hier op klik krijg ik de volgende info: "Object wordt verwacht. Regel 141. Code 0. Teken 1."
  • Er is kennelijk een 'AC_FL_Runcontent' probleem. Een mogelijke oplossing staat op deze pagina.
    Zo te zien ligt het probleem bij een verkeerde pad instelling.
  • Dat is ook mijn eerste vermoeden. Gerede kans dat dreamweaver linkt naar bestanden op je c: schijf, of een rommeltje maakt van grote en kleine letters in bestandsnamen.
  • [quote:d770388b1e="vuurtoren"]Er is kennelijk een 'AC_FL_Runcontent' probleem. Een mogelijke oplossing staat op deze pagina.
    Zo te zien ligt het probleem bij een verkeerde pad instelling.[/quote:d770388b1e]
    Bedankt voor jullie reacties. Mijn probleem zat hem idd in het probleem zoals omschreven in de link. Door het bestand "AC_RunActiveContent.js" te plaatsen in de rootdirectory van de site werkt de slideshow perfect. :D
  • Haha, bekend probleem. Dit is hetzelfde met XML bestanden. Als je bijvoorbeeld een XML bestand hebt en het flash bestand staat in een map, moet je meestal het XML bestand in de map plaatsen waardat de pagina, waarop de flash wordt aangeroepen, staat.

    Of je moet met een absoluut pad gaan werken in de AS.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.