Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Het hover-effect in Nvu

None
4 antwoorden
 • Ik wil een hover-effect op mijn website en het liefst komt er dan ook nog een blokje voor de koppeling die de muis aanwijst. Met behulp van internet is het me al wel gelukt, maar doordat ik wat aan het experimenteren was ben ik het weer kwijt :roll: Nu lukt het me niet meer om het hover-effect terug te krijgen dus daarom schakel ik jullie hulp maar in.
 • Eh, huh?
  1. Wat wil je [i:a860b0f1a1]precies[/i:a860b0f1a1]?
  2. Wat gebruik je om een site te maken? Type je zelf de code, gebruik je een WYSIWYG editor?
  3. Wat is je kennisniveau?
  4. Wat heb je zelf al opgeleverd? (linkje, broncode)
 • Wat ik wil:

  Via Nvu een stijlblad toevoegen waardoor je het mouseover-hover-effect krijgt (je gaat met je muis over een koppeling en dan wordt die bijv. dikgedrukt, krijgt een andere kleur en als dat mogelijk is wil ik er ook nog een blokje/pijltje bij waardoor het nog extra duidelijk is wat je aanwijst).

  Zoals je in de titel kunt lezen, gebruik ik Nvu, dus een WYSIWYG editor. Mijn ervaring is nogal laag en door veel uit te proberen wil ik mijn website samenstellen. Wat je bedoelt met [quote:06f51fcbb9]4. Wat heb je zelf al opgeleverd? (linkje, broncode)[/quote:06f51fcbb9] is me niet duidelijk.
 • Die vraag betekent:
  Hoe heb je gezocht, wat heb je gevonden, hoe heb je dat gebruikt, wat heb je toen gemaakt, wat gebeurde er toen wel/niet, wat heb je daarna gedaan om een nieuwe oplossing te zoeken, etc..

  Je zegt namelijk 'het' is niet gelukt, maar aangezien 'het' anderen wel lukt, moeten we meer weten waarom 'het' jou niet lukt. Dus moeten we weten wat je zelf al hebt geprobeerd, bijv. hoe dat er dan uitziet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.