Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Website tijdelijk uit de lucht; vervangen door 1 bericht

3 antwoorden
  • Vraagje, Mijn website moet ik binnenkort een tijdje volledig uit de lucht halen. Ik wil dan een bericht tonen waarmee ik aangeeft dat de site tijdelijk niet bereikbaar is ongeacht welke link van de site bezocht wordt middels een hyperlink. Wie weet hoe ik zoiets voor elkaar kan krijgen? (via .htaccess of zoiets?)
  • De index file hernoemen naar index2.html o.i.d. en dan een index file maken met de je bericht? :? :o Of heb ik je niet helemaal goed begrepen? :P
  • En als ze dan op contact.html oid komen? Dan werk dat niet. Ik heb in het verleden dit gebruikt: [code:1:e82d697772]RewriteEngine On RewriteBase / Rewritecond %{REMOTE_ADDR} !12.34.56.789 RewriteRule /inprogress.html [r=307] [/code:1:e82d697772] Hiermee vertel je dat als je IP niet (uitroepteken) 12.34.57.789 (=je eigen, voor als je zelf wel resultaat wil zien) is, geredirect moet worden naar inprogress.html. De r=307 vertelt de browser (en met name de zoekmachine) dat het tijdelijk is, en de content dus niet geïndexeerd moet worden als vervangende content. Eventueel kun je nog meer IP adressen toevoegen als rewrite condition, als je bijvoorbeeld met meerderen aan een redesign bezig bent.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.