Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

haperende gif in firefox

3 antwoorden
  • Voor een vriendin ben ik bezig met haar website:[url]http://www.esther-den-hengst.nl/[/url] Een raar verschijnsel is dat de gif bestanden [ik beheers geen flash] die ik als mouse-overs heb ingevoegd het in explorer prima doen, maar in firefox haperen. iemand enig idee hoe dit komt/verholpen kan worden?
  • Door niet van dit soort dingen gebruik te maken: csactions. Dit is non-standaard code, specifiek voor golive oid, wat je dus niet kan gebruiken voor een site die ook moet kunnen worden bekeken met browsers die zich aan de standaarden houden. Het volgende kan je zo ongeveer als een axioma beschouwen: als je website er goed uitziet in FX en niet in IE is dit een IE browser bug, ziet je site er goed uit in IE maar niet in FX dan is dat een fout in je code. Oplossing; niet dat soort meuk gebruiken, flash gebruiken of minder flashy site hebben... (een beetje animatie kan je nog wel voor elkaar krijgen met javascript (mootools of jQuery oid))
  • dat klinkt eigenlijk als de ene meuk ruilen voor de andere meuk, maar ik kan natuurlijk ook gewoon een html script gebruiken; het is tenslotte gewoon een mouse-over handeling. Bedankt!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.