Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

FTP commander

4 antwoorden
  • Ik houd een simpele website bij van mijn cluppie. Ik gebruik Frontpage en FTP commander. Als ik FTP open dan moet ik door de hele structuur van mijn computer heen om bij documenten en mijn website te komen. Ik moet bij c: beginnen. Is er een mogelijk om aan de linkerzijde de website te laten staan, zodat ik niet door de hele boom hoef?
  • Ik ken de betreffende client niet, maar in de meeste gevallen hebben ze wel ergens een setting om een local dir in te stellen. Ik krijg [url=http://www.internet-soft.com/cftp.htm]hier[/url] overigens wel de indruk dat het alleen met de pro versie mogelijk is. Persoonlijk gebruik ik [url=http://winscp.net/eng/index.php]WinSCP[/url], hartstikke gratis en daarmee kun je locale directories vastleggen.
  • Hee, die ziet er wel goed uit Gooly, bedankt voor de tip! Ik werkte tot voor kort nog met een antieke WS FTP, en ben onlangs Filezilla gaan uitproberen. Dat bevalt echter niet zo, dus ik ga eens kijken naar WinSCP.
  • WinSCP is fantastisch. Voor het live aanpassen en testen van bijvoorbeeld PHP-projecten is ook de "keep directories synchonized"-optie (of hoe het ook exact mag heten) ideaal. Alleen heb ik soms problemen met het uploaden van grote projecten (100en tot 1000en kleine bestanden), dan wordt de verbinding nog wel eens verbroken. Overigens geen idee of dat een probleem van mijn hosting of van het programma is. - Bas

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.